Ajankohta

Lauantai 18.4.2020 klo 09:00 - Sunnuntai 19.4.2020 klo 17:00

Paikka

Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri, Ruskis, Tenholantie 15, 00280 Helsinki

Hinta

200 €

Järjestäjä

Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, ESLU
← Takaisin

HUOM! ESLUn järjestämät tapahtumat on peruttu huhtikuun loppuun asti. Ilmoittautuneisiin ollaan yhteydessä myös henkilökohtaisesti. Tilaisuudet pyritään siirtämään myöhempään ajankohtaan.


Liikuntaleikkikoulu eli Liikkari on alle kouluikäisille lapsille tarkoitettu monipuolinen ja laadukas liikuntaharrastus. Liikkarissa lapset harjoittelevat liikunnan perustaitoja ennen lajitaitojen opettelua. Urheiluseuroille ja yhdistyksille Liikuntaleikkikoulu tarjoaa valmiin konseptin, jonka avulla on helppo järjestää laadukasta harrastustoimintaa perheen pienimmille. Liikuntaleikkikoulun sisällöt ovat asiantuntijoiden laatimia ja ne on rakennettu tukemaan lasten liikunnallista kehitystä.
 

Liikuntaleikkikoulun materiaalit


Liikuntaleikkikouluun kuuluu tuntimalleja kolmelle ikäluokalle: 2–3-vuotiaille (Perheliikkari), 4–5-vuotiaille ja 6-vuotiaille. Vuonna 2018 uudistettuihin materiaaleihin sisältyvät:

  • Ohjaajakansio: tiivis teoria-osio lapsen liikunnallisesta kehityksestä, 75 valmista tuntimallia sekä Liikuntaleikit ja välinevinkit -opas
  • Kotitehtävävihko 4–5-vuotiaille
  • Perheliikkarin Liikkari-passi ja kotitehtäviä Liikuntaleikkikoulun nettisivuilla
  • Sykkivät sydämet - Lasten liikuntamusiikit cd-levy. Saatavilla myös Spotifyssa.

 

Toiminnan käynnistäminen


Liikuntaleikkikoulu-toimintaa voivat järjestää Liikuntaleikkikoulun ohjaajakoulutuksen käyneet henkilöt. Koulutus on kaksipäiväinen (16 h) ja se järjestään viikonlopun aikana lauantai-sunnuntai klo 9.00 - 17.00. Koulutuksen hintaan kuuluu ohjaajakansio ja koulutuksen jälkeen lisämateriaalit ovat tilattavissa Olympiakomitean verkkokaupasta. Koulutusta järjestävät Liikunnan aluejärjestöt ja koulutus on avoin kaikille.
 

ESLUn Liikuntaleikkikoulun ohjaajakoulutuksen kouluttajana toimii Satu-Maria Ruotsalainen.

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella viimeistään 3.4.2020.

Lisätietoja: koulutusassistentti Annika Saarikoski, annika.saarikoski(at)eslu.fi, puh. 040 450 1950


Ilmoittautuja sitoutuu noudattamaan ESLUn ilmoittautumis- ja peruutusehtoja.

Huomaathan, että ilmoittautumislomakkeen tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.