Elokuu 2018

keskiviikko, 22.08.2018

18:00

50 €

Porrastreeni

Keinukallion portaat, Keinukalliontie 42, 04250 Kerava Porrastreeni tarjoaa ideoita ja vinkkejä porrasjuoksuharjoitteluun. Käytännönläheisessä ideaillassa tehdään erilaisten juoksu- ja kävelyharjoitteiden lisäksi erilaisia lihaskuntoliikkeitä. Ilta soveltuu kaikille aiheesta kiinnostuneille kuntotasosta riippumatta eikä osallistujalta vaadita aiempaa kokemusta portaissa harjoittelusta.

18:00

Pj-klubi: Tähtiseurat ja EU:n uusi tietosuoja-asetus

Ravintola Henricus, Kirkkokatu 16, 02770 Espoo PJ-klubi kerää jälleen syyskuussa seurojen puheenjohtajat yhteiseen tapaamis- ja kouluttautumisfoorumiin. Tällä kertaa klubin aiheina ovat seuratoiminnan uusi laatuohjelma eli Tähtiseura-ohjelma sekä toukokuussa voimaan astunut uusi EU:n yleinen tietosuoja-asetus.

torstai, 23.08.2018

09:00

46 €

Tj-klubi: Seuran yhteisöllisyys

Taitotalo, Valimontie 8, 00380 Helsinki Elokuun Tj-klubin teemana on seuran yhteisöllisyys ja tilaisuuden alustajana toimii HIFK Fotbollin urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström. Lönnstöm kertoo kokemuksiaan ja näkemyksiään MyPan valmennuspäällikön tehtävien vaihtumisesta Gnistanin toiminnanjohtajan tehtäviin. Viimeisen kuusi vuotta hän on työskennellyt erilaisissa valmennustehtävissä ulkomailla Tansaniassa, Thaimaassa ja Malediiveilla sekä Slovakiassa brasilialaisen seuran organisaatiossa.

Syyskuu 2018

keskiviikko, 05.09.2018

17:30

60 €

Tervetuloa liikuttajaksi (aikuisliikunnan ohjaajille)

Helsinki (paikka tarkentuu lähempänä) Moni meistä on kiinnostunut huolehtimaan terveydestä ja riittävästä liikunnasta. Harvalla on kuitenkaan riittävästi tietotaitoa aikuisten kunto- ja terveysliikunnasta tai sen vaikutuksista hyvinvointiin. Haluatko vinkkejä itsesi ja lähipiirisi liikuttamiseen tai oletko kenties kiinnostunut toimimaan ohjaajana aikuisliikkujien parissa? Tule mukaan ja rohkaistu liikkumaan!

17:30

60 €

Tervetuloa ohjaajaksi! (lasten ohjaajille)

Helsinki (paikka tarkentuu lähempänä) Tervetuloa ohjaajaksi! on starttikoulutus urheiluseurojen uusille ohjaajille ja valmentajille sekä ohjaajiksi aikoville. Koulutus tarjoaa perustietoa lasten urheilusta ja lasten kanssa toimimisesta sekä vinkkejä ryhmän hallintaan ja harjoituskerran suunnitteluun.

18:00

60 €

Seura-Akatemia: Seuran taloudenhoito

Sokos Hotel Presidentti, Eteläinen Rautatiekatu 4, 00100 Helsinki Syyskuun Seura-Akatemian aiheena on seuran taloudenhoito ja sähköiset taloushallintojärjestelmät. Tilaisuuden asiantuntijana toimii Tilintarkastustoimisto Auditarin osakas Jukka Hämäläinen, joka omaa vuosien kokemuksen taloushallinnon ja talouden ohjauksen kouluttamisesta. Hämäläisen erityisosaamisalueita ovat yleishyödyllisten yhteisöjen taloudenhallinta ja kuntatalouden hallinta.

lauantai, 08.09.2018

09:00

220 €

Liikuntaleikkikoulun ohjaajakoulutus - uudistettu!

Helsinki (paikka tarkentuu lähempänä) Liikuntaleikkikoulu uudistuu! Liikuntaleikkikoulu on 2–6-vuotiaille lapsille suunnattu liikuntaharrastamisen konsepti, jota voivat toteuttaa urheiluseurat, yhdistykset, yksityiset toimijat sekä päiväkodit. Asiantuntijoiden tekemä toimintamalli tuo laatua ja monipuolisuutta pienten lasten harrastamiseen ja toiminnan ydinarvoja ovat lapsilähtöisyys, leikillisyys ja monipuolisuus.

maanantai, 17.09.2018

17:30

60 €

Lastentanssin avaimet

Vantaa (paikka tarkentuu lähempänä) Koe tanssin taika ja sukella mukaan lastentanssin maailmaan!

keskiviikko, 19.09.2018

17:30

45 €

VOK-1: Kannustava valmentaja ja ohjaaja

Helsinki (paikka tarkentuu lähempänä) Kannustava valmentaja ja ohjaaja -koulutus on yksi VOK-1-koulutuskokonaisuuteen kuuluvista teemakoulutuksista. Koulutuksessa pohditaan mm. harjoituksen ilmapiiriin vaikuttavia tekijöitä sekä erilaisten valmennettavien huomioimista harjoitustilanteessa. Tästä koulutuksesta saat hyvät eväät itsesi kehittämiseen valmentajana!

lauantai, 29.09.2018

09:15

80 €

Tartu verkkoon! -koulutuspäivä

Viking XPRS Tule virkistäytymään, keskustelemaan ja vaihtamaan ajatuksia kollegoidesi kanssa historian kuudenteen Uudenmaan kuntien aamu- ja iltapäivätoiminnan sekä koulujen kerhotoiminnan ohjaajien Tartu verkkoon! -koulutuspäivään.

Lokakuu 2018

keskiviikko, 03.10.2018

17:30

60 €

Liikuntaleikkejä treeneihin (aikuisten liikuttajille)

Helsinki (paikka tarkentuu lähempänä) Leikki ja liikunta kuuluvat saumattomasti yhteen eikä leikki ole vain lasten yksinoikeus. Liikuntaleikit saavat suun hymyyn, hien pintaan ja uusiakin taitoja oppii huomaamatta. Tästä koulutuksesta saat ideoita ja vinkkejä aikuisten liikuntaryhmille soveltuvista liikuntaleikeistä, joita voi hyödyntää osana lämmittelyjä ja koordinaation kehittämistä. Tule mukaan yhteen hauskimmista ohjaajakoulutuksistamme!

torstai, 04.10.2018

17:30

60 €

Nassikkapaini

Helsinki (paikka tarkentuu lähempänä) Nassikkapaini on vauhdikas liikuntamuoto, joka sopii tytöille ja pojille ja toimii pienissäkin tiloissa!

lauantai, 06.10.2018

09:00

80 €

VOK-1: Oppiminen ja opettaminen harjoitustilanteessa sekä Taitoharjoittelu

Helsinki (paikka tarkentuu lähempänä) Koulutuspäivä koostuu kahdesta VOK-1-koulutuskokonaisuuteen kuuluvasta teemakoulutuksesta: Oppiminen ja opettaminen harjoitustilanteessa (3 h) sekä Taitoharjoittelu (3 h). Voit osallistua yhteen tai molempiin koulutuksiin.

09:15

80 €

Hyppää varhaiskasvatuksen verkkoon! -koulutuspäivä

Viking XPRS Varhaiskasvattajille suunnattu koulutuspäivä sisältää luennon haastavasti ryhmässä käyttäytyvän lapsen ohjaamisesta sekä kaksi ESLUn innostavaa työpajaa. Tule virkistäytymään, keskustelemaan ja vaihtamaan ajatuksia kollegoidesi kanssa!

torstai, 11.10.2018

17:30

60 €

50+ liikkujien ohjaajakoulutus

Helsinki (paikka tarkentuu lähempänä) Ikääntyvän toimintakyvyn ylläpitäminen vaatii oikeanlaista harjoittelua ja kehon kuormittamista. Millaisia fysiologisia muutoksia elimistössä tapahtuu ikääntymisen seurauksena ja miten hyvinvointia ja toimintakykyä voidaan ylläpitää liikunnan avulla? 50+ liikkujien ohjaajakoulutuksessa keskitytään yli 50-vuotiaiden liikkujien toimintakyvyn ylläpitoon ja fyysisten ominaisuuksien kehittämiseen.

tiistai, 23.10.2018

17:30

60 €

Toiminnallinen oppiminen varhaiskasvatuksessa (Toiva) - uusi koulutus!

Espoo (paikka tarkentuu lähempänä) Varhaiskasvatuksessa on luontaisesti paljon toiminnallisen oppimisen mahdollisuuksia ja erilaisia toimintamalleja. Alle kouluikäisen lapsen liikkumiseen vaikuttavat eniten aikuiset ja heidän toimintansa, varhaiskasvattajat ovat toiminnan mahdollistajia. Hyödyntämällä eri tavoin tiloja ja välineitä, kekseliäisyyttä ja kokeilunhalua, löytyy rajattomasti mahdollisuuksia saada lapsen päivästä toiminnallinen!

lauantai, 27.10.2018

09:00

90 €

VOK-1: Liikunta aikuisen arjessa sekä Vinkkejä liikkumiseen ja ohjaustuokioihin

Helsinki (paikka tarkentuu lähempänä) Koulutuspäivä koostuu kahdesta VOK-1-koulutuskokonaisuuteen kuuluvasta teemakoulutuksesta: Liikunta aikuisen arjessa sekä Vinkkejä liikkumiseen ja ohjaustuokioihin. Tämä koulutuspäivä on suunnattu aikuisten ohjaajille ja valmentajille.

Marraskuu 2018

torstai, 08.11.2018

17:30

65 €

Kinesioteippauksen perusteet

Martin nuorisotilojen kerhohuone, Martintorinkuja 2, 05800 Hyvinkää Kinesioteippauksen perusteet on hyvä ja käytännönläheinen peruskoulutus kaikille kinesioteippauksesta kiinnostuneille. Teippaustekniikoita ja -esimerkkejä käydään läpi osallistujien tarpeiden pohjalta. Koulutukseen osallistuvilla ei tarvitse olla aiempaa teippauskokemusta.

lauantai, 17.11.2018

09:00

220 €

Liikuntaleikkikoulun ohjaajakoulutus - uudistettu!

Haagan peruskoulu, Isonnevantie 16, 00320 Helsinki Liikuntaleikkikoulu uudistuu! Liikuntaleikkikoulu on 2–6-vuotiaille lapsille suunnattu liikuntaharrastamisen konsepti, jota voivat toteuttaa urheiluseurat, yhdistykset, yksityiset toimijat sekä päiväkodit. Asiantuntijoiden tekemä toimintamalli tuo laatua ja monipuolisuutta pienten lasten harrastamiseen ja toiminnan ydinarvoja ovat lapsilähtöisyys, leikillisyys ja monipuolisuus.

09:00

90 €

VOK-1: Fyysinen harjoittelu

Helsinki (paikka tarkentuu lähempänä) Fyysinen harjoittelu -koulutus on yksi VOK-1-koulutuskokonaisuuteen kuuluvista teemakoulutuksista. Käytännönläheinen koulutus sisältää kattavan tietopaketin fyysisen harjoittelun perusperiaatteista sekä erilaisista fyysisistä ominaisuuksista ja niiden harjoittamisesta. Tule mukaan kehittämään valmennusosaamistasi!

keskiviikko, 21.11.2018

17:30

60 €

Vekaravipellys

Hyvinkää (paikka tarkentuu lähempänä) Liikuntaa alle 3-vuotiaille! Koulutus tarjoaa tietoa ja käytännönläheisiä vinkkejä alle 3-vuotiaiden liikuntaan ja sen toteuttamiseen.