Ajankohta

Perjantai 10.11.2023 klo 11:00 - 16:00

Paikka

Etäkoulutus (Teams)

Järjestäjä

Pohjois-Savon Liikunta
Liikkujan apteekkiLiikuntaa lääkkeeksi
← Takaisin

Liikuntaa lääkkeeksi

Liikuntaa lääkkeeksi -koulutuksessa osallistuja saa eväitä liikuntaneuvonnan ja terveysliikunnan edistämiseen lääkehoidon tukena. Koulutuksessa käsitellään aktiivisen elämäntavan ja liikunnan merkitystä yleisimpien kansansairauksien ehkäisyssä ja hoidossa lääkehoidon tukena. Tarkemmassa käsittelyssä ovat sepelvaltimotauti, eteisvärinä, astma, keuhkoahtaumatauti, 2-tyypin diabetes ja aivoverenkiertohäiriöt. Lisäksi koulutuksessa verkostoidutaan ja kuullaan muiden apteekkien hyivä malleja ja toimivia käytäntöjä. 

Liikunnan aluejärjestöt toteuttavat apteekkihenkilökunnalle terveysliikunnan koulutuspäiviä etäkoulutuksina. Koulutukset ovat apteekkien ja apteekkien henkilöstön tarpeisiin räätälöityjä monipuolisia terveyttä ja hyvinvointia edistävän liikunnan koulutuksia. Koulutusten tavoitteena on tarjota osallistujille käytännönläheisiä työvälineitä apteekkityöhön, kannustaa apteekkien henkilökuntaa ottamaan liikunta puheeksi asiakastilanteissa sekä lisäämään apteekkien roolia hyvinvoinnin ja terveyden edistäjinä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu koulutukseen tästä linkistä 27.10. mennessä.

Konseptin taustalla ovat Suomen apteekkariliitto, Hengitysliitto, Liikkuva aikuinen-ohjelma ja Liikunnan aluejärjestöt. Koulutus järjestetään alueyhteistönä ja ilmoittautuminen tapahtuu Pohjois-Savon liikunnan kautta. 

Koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta on 50€ / hlö.

Lisätietoja: Kunto- ja terveysliikunnan kehittäjä, Merja Palkama, merja.palkama@eslu.fi, puh. 044 901 9289


 

Liitteet

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.