Ajankohta

Torstai 24.9.2020 klo 11:00 - 16:00

Paikka

Webinaari

Hinta

50 €

Järjestäjä

Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu, Hämeen Liikunta ja Urheilu, Kymenlaakson Liikunta, Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu, Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu, Liikkuva aikuinen
Liikkujan Apteekki -logo
← Takaisin

Koulutus on peruttu!

Seuraava vastaava koulutus pidetään 8.12.2020. Klikkaa joulukuun koulutukseen.

Liikunta osana arkea on apteekkien ja niiden henkilökunnan tarpeisiin räätälöity monipuolinen terveyttä edistävän liikunnan erikoiskoulutus. Liikkujan Apteekki -konseptin lisäksi koulutuksessa perehdytään liikunnan puheeksiottamiseen, motivointiin, liikuntaneuvontaan ja yksilön muutosprosessiin. Koulutus lisää osallistujien valmiuksia edistää terveellisiä elintapoja ja avaa terveyttä edistävän liikunnan termistöä, taustatekijöitä ja suosituksia aikuisille.


Webinaarin tavoite


Tavoitteena on tarjota osallistujille käytännönläheisiä työvälineitä omaan työhön, asiakasneuvontatilanteisiin ja terveysliikunnan edistämiseen. Vuorovaikutuksellinen ja käytännönläheinen koulutus sisältää myös kevyttä taukoliikuntaa.


Kouluttajana toimii fysioterapeutti ja hyvinvoinnin ammattilainen Mimmi Haila.

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella viimeistään 16.9.2020. Webinaaria ei tallenneta.


Liikkujan Apteekki -konseptin toiminnalla lisätään apteekin henkilökunnan tietoa liikunnan merkityksestä osana lääkehoitoa sekä vahvistetaan valmiuksia terveellisistä elintavoista ja niiden puheeksiottamisesta osana asiakasneuvontaa. Toimintamallin tavoitteena on luoda liikunnasta lisäarvo apteekin palveluvalikoimaan. Parhaimmillaan konsepti kokoaa apteekit ja liikuntaa järjestävät tahot yhteen, jolloin apteekki toimii merkittävänä osana liikunnan ja hyvinvoinnin palveluketjua. Konseptin taustalla ovat Suomen Apteekkariliitto, Hengitysliitto, Liikkuva aikuinen -ohjelma ja Liikunnan aluejärjestöt, jotka tarjoavat apteekeille konseptin esittelykäyntejä sekä henkilöstölle suunnattuja koulutuksia, verkostotapaamisia ja muita palveluita. Tutustu konseptiin.


Lisätietoja:
Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu, terveysliikunnan kehittäjä Merja Palkama, puh. 040 595 4195
Kymenlaakson Liikunta, vs. terveysliikunnan kehittäjä Sanna Saarinen-Tokko, puh. 040 483 5405


Ilmoittautuja sitoutuu noudattamaan ESLUn ilmoittautumis- ja peruutusehtoja. Tutustu ehtoihin.

Huomaathan, että ilmoittautumislomakkeen tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.
 

Liitteet

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.