Ajankohta

Tiistai 8.12.2020 klo 11:00 - 16:00

Paikka

Webinaari

Hinta

50 €

Järjestäjä

Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu, Hämeen Liikunta ja Urheilu, Kymenlaakson Liikunta, Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu, Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu, Liikkuva aikuinen
Liikkujan Apteekki -logo
← Takaisin

Turussa järjestettäväksi suunniteltu Liikunta osana arkea -koulutus on siirretty pidettäväksi webinaarina.

Liikunta osana arkea on apteekkien ja niiden henkilökunnan tarpeisiin räätälöity monipuolinen terveyttä edistävän liikunnan erikoiskoulutus. Liikkujan Apteekki -konseptin lisäksi koulutuksessa perehdytään liikunnan puheeksiottamiseen, motivointiin, liikuntaneuvontaan ja yksilön muutosprosessiin. Koulutus lisää osallistujien valmiuksia edistää terveellisiä elintapoja ja avaa terveyttä edistävän liikunnan termistöä, taustatekijöitä ja suosituksia aikuisille.

Koulutuksen tavoite

Tavoitteena on tarjota osallistujille käytännönläheisiä työvälineitä omaan työhön, asiakasneuvontatilanteisiin ja terveysliikunnan edistämiseen. Vuorovaikutuksellinen ja käytännönläheinen koulutus sisältää myös kevyttä taukoliikuntaa.

Kouluttajana toimii fysioterapeutti ja hyvinvoinnin ammattilainen Mimmi Haila.

Webinaaria ei tallenneta.

Liikkujan Apteekki -konseptin toiminnalla lisätään apteekin henkilökunnan tietoa liikunnan merkityksestä osana lääkehoitoa sekä vahvistetaan valmiuksia terveellisistä elintavoista ja niiden puheeksiottamisesta osana asiakasneuvontaa. Toimintamallin tavoitteena on luoda liikunnasta lisäarvo apteekin palveluvalikoimaan. Parhaimmillaan konsepti kokoaa apteekit ja liikuntaa järjestävät tahot yhteen, jolloin apteekki toimii merkittävänä osana liikunnan ja hyvinvoinnin palveluketjua. Konseptin taustalla ovat Suomen Apteekkariliitto, Hengitysliitto, Liikkuva aikuinen -ohjelma ja Liikunnan aluejärjestöt, jotka tarjoavat apteekeille konseptin esittelykäyntejä sekä henkilöstölle suunnattuja koulutuksia, verkostotapaamisia ja muita palveluita. Tutustu konseptiin.

Lisätietoja:
Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu, terveysliikunnan kehittäjä Merja Palkama, puh. 040 595 4195
Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu, kehittämispäällikkö Jukka Läärä, puh. 0400 463 790


Ilmoittautuja sitoutuu noudattamaan ESLUn ilmoittautumis- ja peruutusehtoja. Tutustu ehtoihin.

Huomaathan, että ilmoittautumislomakkeen tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.
 

Liitteet

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.