Ajankohta

Perjantai 22.9.2023 klo 11:00 - 16:00

Paikka

Etäkoulutus (Teams)

Järjestäjä

Pohjois-Savon Liikunta
Liikkujan apteekkiLiikunta osana arkea
← Takaisin

Liikuntaa osana arkea

Koulutuksessa pureudutaan Liikkujan Apteekki -konseptin hyödyntämiseen apteekissa, liikunnan puheeksi ottamiseen, Liikkujatyyppeihin sekä asiakkaan motivointiin, liikuntaneuvontaan ja muutosprosessiin. Koulutus lisää osallistujien valmiuksia terveellisten elintapojen edistämiseen ja avaa terveyttä edistävän liikunnan termistöä, taustatekijöitä ja suosituksia aikuisille. Vuorovaikutuksellinen ja käytännönläheinen koulutus sisältää myös kevyttä taukoliikuntaa. 

Liikunnan aluejärjestöt toteuttavat apteekkihenkilökunnalle terveysliikunnan koulutuspäiviä etäkoulutuksina. Koulutukset ovat apteekkien ja apteekkien henkilöstön tarpeisiin räätälöityjä monipuolisia terveyttä ja hyvinvointia edistävän liikunnan koulutuksia. Koulutusten tavoitteena on tarjota osallistujille käytännönläheisiä työvälineitä apteekkityöhön, kannustaa apteekkien henkilökuntaa ottamaan liikunta puheeksi asiakastilanteissa sekä lisäämään apteekkien roolia hyvinvoinnin ja terveyden edistäjinä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu koulutukseen tästä linkistä ke 13.9. mennessä. Ilmoittautumislomakkeen päivämäärästä poiketen ilmoittautumisaika on keskiviikkoon 13.9. asti. 

Konseptin taustalla ovat Suomen apteekkariliitto, Hengitysliitto, Liikkuva aikuinen-ohjelma ja Liikunnan aluejärjestöt. Koulutus järjestetään alueyhteistönä ja ilmoittautuminen tapahtuu 

Koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta on 50€/hlö.  

Lisätietoja: Kunto- ja terveysliikunnan kehittäjä, Merja Palkama, merja.palkama@eslu.fi, puh. 044 901 9289


 

Liitteet

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.