Ajankohta

Torstai 28.11.2019 klo 09:00 - 14:00

Paikka

Taitotalo, Valimotie 8, 00380 Helsinki

Hinta

46 €

Järjestäjä

Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, ESLU
← Takaisin

Vp-klubin alustajana toimii Suomen Valmentajien valmentajakoulutuksen asiantuntija Eero Simojoki, LitM, VEAT. Simojoella on takana lähes 20 vuoden työura liikunta-alan erilaisissa tehtävissä sekä kokemusta eri lajien urheilijoiden valmennuksesta. Urheilujärjestökokemusten lisäksi hänellä on kaupallisen sektorin kokemusta koulutusten konseptoinnista, hallinnoinnista, organisoinnista sekä itse kouluttamisesta.

 

Tapahtuman tiedot

 

Tilaisuuden hinta on 46 euroa. Hinta sisältää tilaisuuden, kevyen aamiaisen Lämpiön seisovasta pöydästä (alkaen klo 8.30), kahvin tai teen Lämpiössä koko tilaisuuden ajan sekä lounaan ravintola Variantissa (noin klo 13.00).

Mukaan mahtuu 20 ensimmäistä ilmoittautumisjärjestyksessä. Tapaamiseen ja aiheeseen liittyviä kysymyksiä voi lähettää etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä. Ennakkokysymykset toimitetaan luennoitsijalle nimettöminä ja ilman seuratietoja.

Vp-klubi on tarkoitettu seurojen palkatuille valmennuspäälliköille, ohjaajille ja valmentajille sekä kaikille aiheista kiinnostuneille. Klubin tarkoituksena on toimia keskustelufoorumina, jossa seuratoimijoiden on mahdollista verkottua yli laji- ja seurarajojen, oppia sekä saada käytännön tukea kollegoiltaan.

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella viimeistään 26.11.2019.

Lisätietoja: Kari Ekman, seuratoiminnan kehittäjä, kari.ekman@eslu.fi, puh. 050 407 7119


Ilmoittautuja sitoutuu noudattamaan ESLUn ilmoittautumis- ja peruutusehtoja.

Huomaathan, että ilmoittautumislomakkeen tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.