Ajankohta

Tiistai 12.5.2020 klo 09:30 - 11:00

Paikka

Teams

Hinta

17 €

Järjestäjä

Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, ESLU
Vp-klubiMakke Leppänen
← Takaisin

Teams-koulutuksessa pohditaan, miten urheilijoita ja huippusuorittajia voidaan auttaa ymmärtämään oman mielensä toimintaa sekä löytämään itsestään valmiuksia hyödyntää omia henkisiä voimavarojaan painetilanteissa. Mentaalivalmennuksen avulla voidaan löytää ajatusmalleja, jotka tukevat valmennettavan kykyä suoriutua oman potentiaalinsa mahdollistamalla tavalla silloin kun sitä vaaditaan.


Tilaisuuden keskeiset teemat
 

  • Itseluottamuksen puute ja epävarmuus suoritushetkellä
  • Ulkoisen paineen, odotusten ja kritiikin kanssa eläminen
  • Rentoutuminen suorituksen jälkeen
  • Epäonnistumisten ja pettymysten nollaaminen
  • Joukkueen ryhmädynamiikan, vuorovaikutuksen ja joukkuehengen kehittäminen 
     

Kouluttajana toimii mentaalivalmentaja ja ylemmän johdon coach Makke Leppänen. Makke on toiminut urheiluvalmentajana 25 vuotta, josta mm. seitsemän vuotta pesäpallon ammattivalmentajana Sotkamon Jymyssä ja Sotkamon urheilulukiossa. Hän on valmentavan psykologian maisteri ja Suomen johtavia asiantuntijoita urheilijoiden ja johtajien mindsetin kehittämisen alueella. Hän on opiskellut urheilupsykologiaa ja mentaalivalmentamista mm. Sidneyn yliopistossa. Makke on kirjoittanut ihmisten itseluottamukseen ja psyykkisten vahvuuksien kehittämiseen liittyviä kirjoja.
 

Webinaari on verkossa toteutettu koulutus/keskustelutilaisuus, johon seminaarin vetäjä, luennoitsija ja osallistujat liittyvät omalta tietokoneeltaan. Pääset mukaan tapahtumaan klikkaamalla osallistumislinkkiä, joka lähetetään tilaisuuden maksaneille osallistujille sähköpostitse ennen webinaaria. Saat samalla myös tarkemmat osallistumisohjeet. 
 

Ilmoittautuminen


Tilaisuuden hinta on 17 €. Hintaan lisätään osallistujakohtainen laskutuslisä 3 €.

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella.

Tapaamiseen ja aiheeseen liittyviä ajatuksia ja ennakkokysymyksiä voi lähettää ilmoittautumisen yhteydessä. Ennakkokysymykset toimitetaan luennoitsijalle nimettöminä ja ilman seuratietoja.

Vp-klubi on tarkoitettu seurojen palkatuille valmennuspäälliköille, ohjaajille ja valmentajille sekä kaikille aiheista kiinnostuneille. Klubin tarkoituksena on toimia keskustelufoorumina, jossa seuratoimijoiden on mahdollista verkottua yli laji- ja seurarajojen, oppia sekä saada käytännön tukea kollegoiltaan.

Lisätietoja: seuratoiminnan kehittäjä Kari Ekman, kari.ekman(a)eslu.fi, puh. 050 407 7119


Kuva: Makke Leppänen


Ilmoittautuja sitoutuu noudattamaan ESLUn ilmoittautumis- ja peruutusehtoja.

Huomaathan, että ilmoittautumislomakkeen tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.