Ajankohta

Maanantai 30.11.2020 klo 17:00 - 21:00

Paikka

Webinaari

Hinta

65 €

Järjestäjä

Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, ESLU
Lapsi kuuntelee polvillaan valmentajan näyttäessä oikeaa baseball-lyöntiasentoa
← Takaisin

Harjoittelun suunnittelu ja arviointi

Harjoittelun suunnittelu ja arviointi ovat laadukkaan valmennuksen ja ohjauksen kulmakiviä. Koulutuksessa käydään läpi yksittäisen harjoituskerran suunnitteluun, tavoitteiden asetteluun ja arviointiin liittyviä tekijöitä sekä rakennetaan yhdessä mallitunti tuntisuunnitelmalomaketta apuna käyttäen. Koulutus sisältää myös itsenäisesti suoritettavan yhden mallitunnin/-tuokion suunnittelun ja toteutuksen, johon tarvitset kokeneemman valmentajan/tutorin apua.

Koulutuksen tavoitteena on, että valmentaja osaa suunnitella ja toteuttaa yksittäisen harjoitus- tai ohjaustapahtuman yleisellä tasolla ja ymmärtää arvioinnin ja seurannan yleiset periaatteet.

Eettinen harjoittelu

Hyvä valmentaja tiedostaa oman roolinsa ja merkityksellisyytensä ohjattaviensa kokonaisvaltaiselle kasvulle ja hyvinvoinnille. Hän osaa kohdella kaikkia tasapuolisesti ja reilusti sekä ymmärtää ohjattaviensa arvon ihmisenä.

Koulutuksen tavoitteena on, että ohjaaja ja valmentaja ymmärtää oman vastuunsa ja esimerkkinsä vaikutuksen valmennettaviin sekä osaa toteuttaa reilun pelin periaatteita käytännössä. Koulutuksessa pohditaan myös, mitä eettisyys ja kokonaisvaltaisuus liikunnassa ja urheilussa tarkoittavat.

Illan aikataulu

17.00 - 19.00 Harjoittelun suunnittelu ja arviointi
19.00 - 19.15 Tauko
19.15 - 21.00 Eettinen harjoittelu                                           


Koulutukset on suunnattu lasten ja nuorten ohjaajille ja valmentajille. Molempiin koulutuksiin liittyy pakolliset ennakkotehtävät. Lisäksi Harjoittelun suunnittelu ja arviointi -koulutukseen sisältyy itsenäisesti suoritettava tehtävä, johon tarvitaan kokeneemman valmentajan/tutorin panostusta.

Kouluttajana toimii Päivi Vilén. Lue Päivin esittely.

Webinaarin hinta

Koko webinaari-illan hinta on 65 €.

Yksittäisten koulutusten hinnat:
Harjoittelun suunnittelu ja arviointi (3 h) 45 €
Eettinen harjoittelu (2 h) 35 €


Hintoihin lisätään toimistomaksu 3 €. ESLU pidättää oikeudet hintojen muutoksiin.

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella.

Tason 1 valmentaja- ja ohjaajakoulutus (VOK-1) tarjoaa yksittäisille valmentajille ja ohjaajille, seuroille sekä lajiliitoille mahdollisuuden kehittää valmennusosaamistaan. Koulutuskokonaisuuden tavoitteena on luoda perusta yksittäisen harjoituskerran laadukkaaseen toteuttamiseen lajista ja harrastajien ikä- ja osaamistasosta riippumatta. Tutustu VOK-1-koulutuskokonaisuuteen.

Lisätietoja: koulutusassistentti Heidi Ahtiainen, puh. 045 7731 1002


Ilmoittautuja sitoutuu noudattamaan ESLUn ilmoittautumis- ja peruutusehtoja. Tutustu ehtoihin.

Huomaathan, että ilmoittautumislomakkeen tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.