Ajankohta

Torstai 24.3.2022 klo 09:30 - 12:00

Paikka

Sokos Hotel Presidentti, Eteläinen Rautatiekatu 4, 00100 Helsinki

Järjestäjä

Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, ESLU
Frauke KubischtaKatja KycklingKolme nuorta urheilijaa juoksuradalla hyppäämässä aitojen yli
← Takaisin

Huom! Tilaisuus on peruttu. Ilmoittautuneisiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.
 

Frauke Kubischta vastaa Suomen Valmentajat ry:ssä kulttuurisen ja kielellisen yhdenvertaisuuden edistämisestä valmennuksessa. Suomen Valmentajat on mukana Fair Coaching -hankkeessa, jonka tarkoituksena on edistää vastuullista valmennusta. Hankkeessa on mukana urheilun eri toimijoita kuudesta eri maasta. Suomen Valmentajat on tehnyt hankkeeseen valmentajille suunnattua koulutusmateriaalia vastuullisesta valmennuksesta. Aamupäivässä Frauke avaa teemaa erityisesti valmentajien kouluttamisen näkökulmasta.

Suomen Olympiakomitean asiantuntija Katja Kyckling esittelee Vastuullinen valmentaja -verkkokurssia, joka on suunnattu kaikille ohjaajille ja valmentajille – lajista, valmennuskokemuksesta tai -taustasta riippumatta. Kurssin voivat suorittaa palkatut ja vapaaehtoiset valmentajat ja ohjaajat, mutta myös muut liikunnan ja urheilun parissa toimivat tahot. Verkkokurssi herättelee ajatuksia sekä antaa vinkkejä ja työkaluja vastuulliseen valmentamiseen ja turvallisen toimintaympäristön kehittämiseen. Kurssin suorittamalla osoittaa myös sitoutumisen vastuulliseen valmentamiseen. Tutustu Vastuullisen valmentajan verkkokurssiin ennen tilaisuutta osoitteessa oppimisareena.fi.

Urheiluympäristöt tarjoavat parhaimmillaan erinomaiset puitteet lasten ja nuorten kasvulle ja kehitykselle. Nuori mieli urheilussa -hankkeen tavoitteena on, että lasten ja nuorten urheilun parissa toimivat osaavat tukea mielenterveyden normaalia kehitystä, hyödyntää mielenterveystaitoja osana valmennusta ja kohdata haastavassa tilanteessa olevia lapsia ja nuoria. MIELI ry:n hanketiimi on mukana aamupäivässä esittelemässä verkkokoulutusta ja työkaluja valmentajille. Tutustu Mielen hyvinvointitaitoihin urheiluvalmennuksessa MIELI ry:n verkkosivuilla. Hankkeessa tuotettavat materiaalit ja niihin liittyvät verkkokoulutukset ovat vapaasti käytettävissä, ja ne on suunnattu kaikkien lajien valmentajille.

Tapahtuman tiedot

Tilaisuuden hinta on ESLUn jäsenille 20 €/osallistuja ja muille 30 €/osallistuja.

Tilaisuudessa on aamupalatarjoilu klo 9.00 alkaen.


Ilmoittautuja sitoutuu noudattamaan ESLUn ilmoittautumis- ja peruutusehtoja. Tutustu ehtoihin.

Huomaathan, että ilmoittautumislomakkeen tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.