Ajankohta

Keskiviikko 25.9.2024 klo 10:00 - 11:30

Paikka

Olympiastadion, Paavo Nurmen tie 1, Helsinki

Hinta

130 €

Järjestäjä

Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, ESLU
← Takaisin

ESLU järjestää neljän kerran ryhmätyönohjauskokonaisuuden, johon otetaan mukaan 6–10 valmentajaa. Yksi työnohjauskerta on 90 minuuttia ja pidetään noin kerran kuussa.  

Työnohjauksella on todettu olevan merkittäviä vaikutuksia työssä jaksamiseen ja omaan hyvinvointiin. Ryhmätyönohjaus on myös vertaistuellinen, valmentajien haasteet työssä ovat usein hyvin samanlaisia lajista riippumatta. Joka kerralla on väljä aihe ja alustus, keskustelua ja toiminnallisuutta. Aiheina ovat muun muassa valmentajan työn hight ja lowt, oman jaksamisen kulmakivien tunnistaminen, työn rajaaminen ja hallinnan lisääminen sekä haastavat vuorovaikutussuhteet valmennustyössä. Työnohjaus on luottamuksellista. Työnohjauksen toimintatapa on ratkaisu- ja voimavarakeskeinen. Työnohjauksessa saat aikaa ajatella itseäsi ja hyvinvointiasi valmentajana, sekä uusia välineitä ja näkökulmia itsehuoltoon myös jatkossa.  

ESLUn ryhmätyönohjaajana toimii YTM, työnohjaaja, psyykkinen valmentaja ja psykoterapeutti Sanna Välimäki, joka on erikoistunut opinnoissaan valmennuksen työnohjaukseen. 

Ohjauskokonaisuuden tiedot

Tapaamiset ovat aina keskiviikkoisin 25.9., 30.10., 27.11. ja 18.12. Ensimmäinen tapaaminen 25.9. on klo 10.00-11.30. Seuraavien tapaamisten kellonaika sovitaan ryhmän kanssa ensimäisellä ohjauskerralla. 

Ohjauskokonaisuuden hinta on 130€ ESLUn jäsenseurojen osallistujille, muille 150€. 

Lisätiedot ja ohjeet ilmoittautumiseen sähköpostitse ESLUn seuratoiminnan koordinaattori Henni Arolta.


Kuva: Freepik

Ilmoittautuja sitoutuu noudattamaan ESLUn ilmoittautumis- ja peruutusehtoja. Tutustu ehtoihin.

ESLUn tilaisuuksissa kunnioitamme turvallisen tilan periaatteita. Periaatteet koskevat kaikkia paikallaolevia osallistujia, kouluttajia ja asiantuntijoita. Lue ESLUn turvallisen tilan periaatteet täältä.

Huomaathan, että ilmoittautumislomakkeen tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.