Ajankohta

Tiistai 17.8.2021 klo 09:00 - 12:00

Paikka

Teams

Järjestäjä

Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, ESLU
← Takaisin

Henrika Backlund valittiin keväällä 2020 Finlands Svenska Idrott:n uudeksi pääsihteeriksi. Hän piti itse valintaa ”rohkeana”, sillä alle 40-vuotiaita naisia ei ole ainakaan liikaa liittotason johtotehtävissä. Backlundilla on vahva johtamistausta, ja ennen nykyistä tehtäväänsä hän toimi muun muassa Puolustusvoimissa. Urheilumaailma ei ollut kuitenkaan täysin vieras, sillä Backlund on SM-tason urheilija ja toiminut pitkään valmentajana. Tehtävässään pääsihteerinä hän on nostanut toistuvasti esille liikunnan ja urheilun uudistumisen tarvetta sekä työssä vaadittavia johtamistaitoja. Hän on korostanut, miten tärkeää on saada erityisesti lapset ja nuoret pysymään mukana urheilun parissa.

Tarja Krum toimii Finlands Svenska Idrott:n projektijohtajana, lajipäällikkönä sekä tasa-arvoasiantuntijana. Hän kohtaa työssään päivittäin urheiluseurojen edustajia uudistuvan urheilun kysymysten tiimoilta. Krum on tehnyt pitkäjänteistä asennemuutostyötä vastuullisemman ja monimuotoisemman urheilun edistämiseksi. Omassa puheenvuorossaan Krum antaa vinkkejä muun muassa vapaaehtoisten ja ammattilaisten yhdenvertaisempaan rekrytointiin.

Puheenvuoroissa nostetaan esille muun muassa seuraavia teemoja:

  • Mitä on vastuullinen urheilujohtaminen?
  • Miten pandemia on vaikuttanut johtajana toimimiseen?
  • Miten saadaan uusia toimijoita mukaan?
  • Miten liikunnan ja urheilun pitää uudistua?

Lisäksi pohdimme, miten näitä oppeja voi hyödyntää seuratoiminnan arjessa.

Tilaisuuden tiedot

Tilaisuuden hinta on ESLUn jäsenille 15 € ja muille 20 € / osallistuja. Tilaisuus järjestetään Microsoft Teams-sovelluksella.

Ilmoittautumisen yhteydessä voi lähettää ennakkokysymyksiä. Kysymykset käsitellään nimettöminä ja ilman seuratietoja.

Ilmoittaudu mukaan Tj-klubin tapaamiseen viimeistään 15.8.2021

Tj-klubin toimintaan ovat tervetulleita kaikki seurojen päätoimiset toiminnanjohtajat, nuorisopäälliköt, seurasihteerit tai vastaavat seuran palkatut työntekijät, jotka työskentelevät seuran ja sen jäsenten hyväksi. Klikkaa itsesi mukaan myös ESLUn Tj-klubilaisten FB-ryhmään. Ryhmässä voi jatkaa yhteistä keskustelua klubitapaamisten välillä.

Lisätietoja: seuratoiminnan kehittäjä Nina Kaipio, puh. 040 197 4572


Ilmoittautuja sitoutuu noudattamaan ESLUn ilmoittautumis- ja peruutusehtoja. Tutustu ehtoihin.

Huomaathan, että ilmoittautumislomakkeen tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.