Ajankohta

Tiistai 27.8.2019 klo 09:00 - 14:00

Paikka

Taitotalo, Valimotie 8, Helsinki

Hinta

47 €

Järjestäjä

Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, ESLU
← Takaisin

Tj-klubin vieraaksi saapuu Hannu Ranki, joka avaa kokemuksiaan johtamisesta yritysmaailmassa. Miten päätöksentekijä kokee eri tilanteet – yllätykset, uudet ihmiset, muutokset? Entä, miten työelämässä hyödynnetään verkostoitumista? Miten näitä oppeja voidaan hyödyntää seuramaailmassa?

Ranki on työskennellyt yli 30 vuoden ajan rahoitusalalla eri tehtävissä sekä asiantuntijana että keskijohdossa pankeissa, vakuutusyhtiössä ja varainhoidossa. Hän on työssään perehtynyt taloudelliseen päätöksentekoon niin asiantuntijan kuin johtajan roolissa. Työssään Ranki on johtanut organisaation asiantuntijoita ja kohdannut haasteellisia taloudellisia päätöksentekotilanteita.

 

Aamupäivän aikana kuulemme myös Olympiakomitean ajankohtaisia uutisia. Vastuullisuus-toimialan päällikkö Elina Laine kertoo ennaltaehkäisevistä toimista urheiluseuroissa tapahtuvan väkivallan ja häirinnän eteen. Lisäksi seuratoiminnan asiantuntija Eija Alaja avaa klubilaisille Seurasydän-kampanjaa, kertoo uusimmat kuulumiset Tähtiseura-ohjelmasta ja syksyllä järjestettävästä Päätoimisten päivä -seminaarista.

 

Tj-klubin toimintaan ovat tervetulleita kaikki seurojen päätoimiset toiminnanjohtajat, nuorisopäälliköt, seurasihteerit tai vastaavat seuran palkatut työntekijät, jotka työskentelevät seuran ja sen jäsenten hyväksi.

Tilaisuuden hinta on 47 € per osallistuja. Hinta sisältää tilaisuuden, kevyen aamiaisen Lämpiön seisovasta pöydästä (alkaen klo 8.30), kahvin tai teen Lämpiössä koko tilaisuuden ajan sekä lounaan ravintola Variantissa (alkaen noin klo 13.00).


Ilmoittautuminen
 

Ilmoittaudu mukaan 20.8.2019 mennessä täyttämällä alla oleva ilmoittautumislomake.

Tapaamiseen ja aiheeseen liittyviä kysymyksiä voi lähettää etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä. Ennakkokysymykset toimitetaan kouluttajalle nimettöminä ja ilman seuratietoja.

Lisätietoja: Kari Ekman, seuratoiminnan kehittäjä, kari.ekman@eslu.fi, puh. 050 407 7119


Ilmoittautuja sitoutuu noudattamaan ESLUn ilmoittautumis- ja peruutusehtoja.

Huomaathan, että ilmoittautumislomakkeen tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.