Ajankohta

Keskiviikko 27.10.2021 klo 16:30 - 17:30

Paikka

Webinaari

Järjestäjä

Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, ESLU← Takaisin

ESLU järjestää Seuratoiminnan kehittämistuen infotilaisuuden webinaarina keskiviikkona 27.10.2021 klo 16.30–17.30.

Seuratoiminnan kehittämistuki on tarkoitettu lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen lisäämiseen sekä monipuolisen organisoidun liikunnan kehittämiseen.

Seuratoiminnan kehittämistukea hakevien seurojen kannattaa hyödyntää ESLUn ja oman lajiliittonsa asiantuntijoiden tukea ja sparrausapua hakemuksen työstössä. Infotilaisuus on loistava mahdollisuus kysyä tarkennettua tietoa hakuprosessista tai yleisesti seuratuesta.

Tilaisuuden asiantuntijoina toimivat opetus- ja kulttuuriministeriön ylitarkastaja Sari Virta sekä ESLUn seuratoiminnan kehittäjä Nina Kaipio.

Käsittelemme muun muassa seuraavia aiheita:

  • Hankkeen tavoitteet
  • Millainen on hyvä hanke?
  • Hyväksyttävät hankekulut
  • Hankehakemusten käsittelyprosessi
     

Webinaarissa on rajallinen aika kysymyksille, joten suosittelemme lähettämään ennakkoon mieltä askarruttavia kysymyksiä. Ennakkokysymykset lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä. Kysymykset toimitetaan nimettöminä ja ilman seuratietoja.

Tilaisuus on maksuton.

Seuratuen hakeminen

Haku seuratoiminnan kehittämistukeen avataan marraskuussa 2021. Avustusta voivat hakea liikuntaa ja/tai urheilua järjestävät paikalliset, rekisteröityneet yhdistykset. Avustus myönnetään saajalle harkinnanvaraisena erityisavustuksena. Lisätietoja opetus- ja kulttuuriministeriön sivulta.


Huomaathan, että ilmoittautumislomakkeen tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Kyllä, hyväksyn ehdot.
Olen lukenut ESLUn tietosuojaselosteen ja hyväksyn ehdot. Linkki tietosuojaselosteeseen on alla.
KylläEi
ESLU ottaa tilaisuuden aikana kuvamateriaalia omaan käyttöönsä. Materiaalia voidaan jakaa sosiaaliseen mediaan ja käyttää ESLUn markkinoinnissa ja viestinnässä. Annan suostumukseni kuvien käyttöön.
KylläEi
Annan suostumukseni kohdennettujen viestien lähettämiseen.
 
ESLUn tietosuojaseloste lyhyesti

• Ilmoittautumislomakkeella annettuja tietoja käytetään henkilötietojen ajantasaiseen hallintaan ennen tilaisuutta, sen aikana ja sen jälkeen sekä tietojen ylläpitoon, kehittämiseen ja kohdennettuun markkinointiin.
• Henkilötietojen käsittely perustuu markkinoinnin, kuvien käytön ja mahdollisen osallistujalistan jakamisen osalta suostumukseen. Rekisteröidyllä on koska tahansa oikeus vastustaa tietojensa käsittelyä edellä mainittuihin tarkoituksiin.
• Tarpeellisia osallistujatietoja luovutetaan kouluttajille, tilaajille sekä tapahtuman järjestämisen kannalta oleellisille tahoille (esim. erityisruokavaliot).
• Osallistujien henkilötietoja säilytetään max. 10 vuotta viimeisimmän osallistumisen jälkeen. Suostumukseen perustuvat tiedot säilytetään, kunnes suostumus peruutetaan.
• Osallistumista ei vastaanoteta ilman pakollisten tietojen luovuttamista.

Tutustu ESLUn tietosuojaselosteeseen.