Ajankohta

Tiistai 24.11.2020 klo 18:00 - 20:30

Paikka

Webinaari

Hinta

60 €

Järjestäjä

Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, ESLU
Mila Kajas-Virtanen
← Takaisin

Kriisi itsessään voi olla sekä uhka että mahdollisuus ja onnistunut kriisiviestintä voikin nostaa viestijän imagon jopa kriisiä edeltänyttä tilannetta korkeammalle. Äärimmäisessä tapauksessa pitkään rakennettu maine voi kuitenkin murentua yhdessä yössä. Siksi kriisitilanteeseen kannattaa varautua kriisiviestintäsuunnitelmalla.

Tärkeintä on pitää pää kylmänä, pidättäytyä faktoissa ja pyytää anteeksi, jos jotain menee pieleen.

Seura-Akatemian asiantuntija

Illan asiantuntijana toimii Suomen Taitoluisteluliiton markkinointi- ja viestintäpäällikkö Mila Kajas-Virtanen, joka kertoo ajatuksiaan kriisiviestinnästä. Illan aikana käymme läpi kriisiviestinnän perusteita ja pohdimme, miten kriiseihin voi valmistautua.

Lisäksi kuulemme seuraesimerkin ja saamme tietää, miten seurassa on työstetty kriisiviestintäsuunnitelma ja miten sitä on hyödynnetty. Keskustelemme myös yhdessä kriisiviestinnän haasteista ja opimme toisiltamme.

Ilmoittautuminen

Tilaisuuden hinta on 60 €/osallistuja. ESLUn jäsenetu: Kaksi osallistujaa yhden hinnalla.

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella. Tilaisuuteen ja aiheeseen liittyviä kysymyksiä voi lähettää etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä. Kysymykset toimitetaan nimettöminä ja ilman seuratietoja.

Verkkokoulutus on internetissä toteutettu koulutus, johon koulutuksen vetäjä, luennoitsija ja osallistujat liittyvät omalta tietokoneeltaan. Pääset mukaan tapahtumaan klikkaamalla osallistumislinkkiä, joka lähetetään osallistujille sähköpostitse ennen webinaaria. Saat samalla myös tarkemmat osallistumisohjeet. 

Lisätietoja: seuratoiminnan kehittäjä Kari Ekman, puh. 050 407 7119


Ilmoittautuja sitoutuu noudattamaan ESLUn ilmoittautumis- ja peruutusehtoja. Tutustu ehtoihin.

Huomaathan, että ilmoittautumislomakkeen tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.