Ajankohta

Torstai 3.10.2019 klo 18:00 - 21:00

Paikka

Sokos Hotel Presidentti, Helsinki

Hinta

60 €

Järjestäjä

Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, ESLU
← Takaisin

Seura-Akatemiassa keskustellaan seksuaalisen häirinnän ja hyväksikäytön ennaltaehkäisystä ja häirintätapauksiin puuttumisesta. Lisäksi pohditaan liikunta- ja urheilujärjestöissä heränneistä kysymyksistä häirintään liittyen. Osallistujat kuulevat yleisesti häirinnästä urheiluseuroissa ja aiheesta tehtyjä selvityksiä. Tärkeinä teemoina ovat myös häirinnän ja kiusaamisen määrittely sekä malleja, miten tilanteita viedään eteenpäin.
 

Kouluttajana toimivat asiantuntijat Väestöliitosta ja SUEKista. Lisäksi kuulemme case-esimerkin ja siitä, miten seura lähti viemään asiaa eteenpäin.
 

Aihe on ajankohtainen ja aiheeseen liittyviä tarinoita on voinut lukea lehdistöstä. Tapaukset osoittavat, että huoli on todellinen eikä seuroissa voida enää ajatella, ettei meidän lajissa käy mitään vastaavaan. Kaikkeen häirintään, kiusaamiseen ja hyväksikäyttöön on ehdoton nollatoleranssi urheilussa. Häirintää ei tule sietää ja siihen on puututtava kaikissa ympäristöissä, myös urheilussa. On hyvä, että asiasta keskustellaan ja seurat ovat tehneet valmiita ratkaisumalleja. Avoimessa ja turvallisessa ympäristössä rajat ovat selviä kaikille seuratoimijoille ja niitä kunnioitetaan.
 

Seura-Akatemia on tarkoitettu seurojen hallitusten jäsenille, toimihenkilöille, joukkueenjohtajille, valmentajille ja kaikille aiheesta kiinnostuneille.

 

Ilmoittautuminen


Tilaisuuden hinta on 60 € / osallistuja. ESLUn jäsenetu: Kaksi osallistujaa yhden hinnalla.

Ilmoittaudu mukaan 1.10.2019 mennessä täyttämällä alla oleva ilmoittautumislomake.


Tapaamiseen ja aiheeseen liittyviä kysymyksiä voi lähettää etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä. Ennakkokysymykset toimitetaan kouluttajalle nimettöminä ja ilman seuratietoja.
 

Lisätietoja: Kari Ekman, seuratoiminnan kehittäjä, kari.ekman@eslu.fi, puh. 050 407 7119


Ilmoittautuja sitoutuu noudattamaan ESLUn ilmoittautumis- ja peruutusehtoja.

Huomaathan, että ilmoittautumislomakkeen tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.