Ajankohta

Keskiviikko 14.4.2021 klo 18:00 - 20:30

Paikka

Webinaari

Järjestäjä

Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, ESLU
← Takaisin

Konflikteissa nähdään ja kuullaan usein yksittäisiä tekoja, joissa rooleissa on tekijä ja uhri. Taustalla on kuitenkin usein paljon asioita, jotka jäävät monilta konflikteihin puuttuvilta ihmisiltä huomaamatta. Historia tulisi tehdä näkyväksi ja saada selvyys, mistä kaikki on saanut alkunsa ja miten asia on edennyt. Pahimmissa tapauksissa vaikutukset voivat levitä koko lähiympäristöön ja seuran toiminnan ulkopuolelle aiheuttaen huhupuheita ja mahdollista turvattomuutta eri osapuolille. Miten seurassa voidaan ottaa huomioon konfliktit ja miten niihin voidaan puuttua?

Illan keskeisiä teemoja

  • Turvallinen harrastusympäristö
  • Konfliktien tuloksellinen ratkaiseminen ja sen merkitys
  • Kaikkien osapuolten huomioiminen: lapset/nuoret, kodit ja perheet, valmentajat ja seuran muut toimijat
     

Illan asiantuntijoina ovat hankepäällikkö Heikki Turkka (kuvassa) ja kouluttaja Ville Koikkalainen (kuvassa) Aseman Lapset ry:stä. Järjestöllä on 30 vuoden kokemus nuorten kanssa työskentelystä. Keskeistä toiminnassa on yhteistyö muiden nuorten kanssa toimivien tahojen kanssa.

Liikunta- ja urheiluharrastuksissa tapahtuvaan syrjintään, häirintään ja epäasialliseen käyttäytymiseen tulee puuttua kaikilla toiminnan tasoilla ja suunnitelluilla toimenpiteillä. Kouluttautuminen on yksi keino lisätä osaamista ja tietämystä aiheesta.

Tapahtuman tiedot

Tilaisuus on ESLUn jäsenseuroille maksuton. Muille tilaisuuden hinta on 20 € / osallistuja. Tilaisuus on toteutettu yhteistyössä Aseman Lapset ry:n kanssa.

Ilmoittautumisen yhteydessä voi lähettää ennakkokysymyksiä. Kysymykset käsitellään nimettöminä ja ilman seuratietoja.

Pääset mukaan tapahtumaan klikkaamalla osallistumislinkkiä, joka lähetetään osallistujille sähköpostitse ennen webinaaria. Saat samalla myös tarkemmat osallistumisohjeet. 

Lisätietoja: seuratoiminnan kehittäjä Kari Ekman, puh. 050 407 7119


Ilmoittautuja sitoutuu noudattamaan ESLUn ilmoittautumis- ja peruutusehtoja. Tutustu ehtoihin.

Huomaathan, että ilmoittautumislomakkeen tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.