Ajankohta

Keskiviikko 15.4.2020 klo 18:00 - 21:00

Paikka

Sokos Hotel Tripla, Fredikanterassi 1 B, 00520 Helsinki

Hinta

60 €

Järjestäjä

Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, ESLU
Jukka Hämäläinen
← Takaisin

Tämä koulutus siirtyy pidettäväksi 7.10.2020. Ilmoittautuminen lokakuun tapahtumaan
 

HUOM! ESLUn järjestämät tapahtumat on peruttu huhtikuun loppuun asti. Ilmoittautuneisiin ollaan yhteydessä myös henkilökohtaisesti. Tilaisuudet pyritään siirtämään myöhempään ajankohtaan.
 

Yhdistyslaki, seuran säännöt ja muu lainsäädäntö määrittelevät hallituksen lakisääteisiä tehtäviä. Mikäli hallitus delegoi tehtäviään, vastuuttaminen ja ohjeistus tulee laatia vastuuhenkilölle riittävällä tavalla. Yhtenä organisoinnin ja työroolien selkeyttämisen vaihtoehtona on vastuuttamistehtävien ja niihin liittyvien ohjeistusten laatiminen. Huhtikuun Seura-Akatemiasta seura saa käyttöönsä konkreettisen ja helppokäyttöisen Exceliin rakennetun työkalun ohjeineen.

Workshopissa rakennetaan osallistujien tarpeisiin perustuva työtehtävien vastuuttamistaulukko, jonka avulla työroolit ja vastuunjako saadaan huomattavasti selkeämmäksi. Vastuuttamistaulukkoon listataan läsnä olevien seurojen yksittäisiä työtehtäviä ja tehtäväkokonaisuuksia. Taulukko jaetaan tilaisuuden jälkeen osallistujille, jotka voivat hyödyntää sitä oman seuran vastuuttamistaulukon laatimisessa.

Asiantuntijana toimii Tilintarkastustoimisto Auditarin osakas Jukka Hämäläinen, joka omaa vuosien kokemuksen taloushallinnon ja talouden ohjauksen kouluttamisesta. Hänen erityisosaamisalueensa on yleishyödyllisten yhteisöjen taloudenhallinta ja kuntatalouden hallinta.

Workshop soveltuu seurojen hallituksen jäsenille, talouden parissa työskenteleville tai muille seuratoimijoille taloushallinnon järjestelmistä ja toteutustavoista riippumatta.

 

Ennakkokysymykset

Toivomme ennakkokysymyksiä, mikäli seurallanne on toiveita/tarpeita. Kysymyksillä voi vaikuttaa illan sisältöön. Kysymyksiä voi lähettää etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä. Ennakkokysymykset toimitetaan Hämäläiselle nimettöminä ja ilman seuratietoja.
 

Ilmoittautuminen

Tilaisuuden hinta on 60 €/osallistuja. ESLUn jäsenetu: Kaksi osallistujaa yhden hinnalla.

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeela viimeistään 1.4.2020.

 

Lisätietoja: seuratoiminnan kehittäjä Kari Ekman, kari.ekman(at)eslu.fi, puh. 050 407 7119


Ilmoittautuja sitoutuu noudattamaan ESLUn ilmoittautumis- ja peruutusehtoja.

Huomaathan, että ilmoittautumislomakkeen tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.