Ajankohta

Tiistai 5.5.2020 klo 17:30 - 19:30

Paikka

Teams

Järjestäjä

Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, ESLU ja Ikäinstituutti
← Takaisin

Ikäihmiset kaipaavat matalankynnyksen liikuntaa, yhteisöllisyyttä ja osallisuutta, jotka lisäävät heidän terveyttään ja hyvinvointiaan. Voisiko seurasi tarjota senioreille esimerkiksi liikuntaneuvontaa, eläkeläisten valmennusryhmiä, erilaisia kunnon mukaan sovellettuja lajitreenejä, voima- ja tasapainoharjoittelua tai ulkoiluryhmiä? Entä mahdollisuuden toimia vertaisohjaajana?

Tilaisuuden tavoitteena on innostaa ja auttaa urheiluseuroja liikuntatoiminnan suuntaamisessa erityisesti yli 65-vuotiaille, jotka ovat edelleen itsenäsiä ja toimintakykyisiä. Keskustelutilaisuudessa käydään läpi, mitä erityispiirteitä ikäihmisten liikunnan palvelutarjonnan suunnittelussa ja toteutuksessa olisi hyvä ottaa huomioon. Samalla on mahdollisuus vaihtaa kokemuksia muiden seuratoimijoiden kanssa jo olemassa olevasta toiminnasta, käytännön seuraesimerkkiä unohtamatta, ja saada vinkkejä omaan toimintaan. 

Webinaari on verkossa toteutettu koulutus/keskustelutilaisuus, johon seminaarin vetäjä, luennoitsijat ja osallistujat liittyvät omalta tietokoneeltaan. Pääset mukaan tapahtumaan klikkaamalla osallistumislinkkiä, joka lähetetään osallistujille sähköpostitse ennen webinaaria. Saat samalla myös tarkemmat osallistumisohjeet. 


Keskustelun johdattelijat


Saila Hänninen ja Elina Vuorjoki-Andersson, Ikäinstituutti


Seuraesimerkki


SimmisWanda, Matti Alpola

Ikääntyneiden liikuttamisesta SiWassa voit lukea uusimmasta Etelätuuli-verkkolehdestä: Uusia seuratoimijoita yli 65-vuotiaista – Simmis Wandassa halutaan liikuttaa myös ikäihmisiä.


Webinaari on suunnattu ikääntyneiden liikunnan edistämisestä ja urheiluseuran kehitystoiminnasta kiinnostuneille seuratoimijoille.

Ikäinstituutti ja ESLU tarjoavat tilaisuuden veloituksetta urheiluseurojen edustajille.

Lisätietoja: ESLUn terveysliikunnan kehittäjä Merja Palkama, merja.palkama(a)eslu.fi, puh. 040 595 4195


Huomaathan, että ilmoittautumislomakkeen tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.