Ajankohta

Maanantai 20.5.2024 klo 12:30 - 14:00

Paikka

Teams

Järjestäjä

Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, ESLU
Lapsia heittämässä palloja
← Takaisin

Etelä- Suomen Liikunta ja Urheilu järjestää Pienten lasten liikuttajat verkostotapaamisen Teamsin välityksellä 20.5.2024 klo 12.30–14.00. Aiheena sirkus!
 

Tytti Vuolle, on työskennellyt liki 20 vuotta Sorin Sirkuksella. Puheenvuorossaan hän jakaa käytännön vinkkejä sirkuksen hyödyntämiseen varhaiskasvatuksessa ja pienten lasten liikunnassa, avaa Sosiaalisen sirkuksen -käsitettä ja kertoo, mistä löytää lisätietoja aiheesta.

Tytti Vuolle, Sorin Sirkus

Varhaisiän sirkuskasvatuksen vastuuopettaja
Sosiaalisen sirkuksen vastuuopettaja

 

Tilaisuus on maksuton. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 16.5.2024.

Tilaisuudesta tehdään tallenne, joka lähetetään kaikille ilmoittautuneille. Tallenne on katsottavissa kahden viikon ajan. Myös tallenteen tilaaminen vaatii ilmoittautumisen lomakkeen kautta. 

Ilmoittautumalla verkostotapaamiseen ilmoittaudut samalla Pienten lasten liikuttajat -verkostoon. Lue lisää Pienten lasten liikuttajat -verkostosta täältä. Liittyminen verkostoon ei sido mihinkään, vaan jokaiseen verkostotapaamiseen ilmoittaudutaan erikseen.

Pienten lasten liikuttajat -verkostossa jaetaan ajankohtaista tietoa sekä hyviä vinkkejä ja käytänteitä pienten lasten fyysisen aktiivisuuden lisäämisestä. Verkosto on tarkoitettu ESLUn alueella toimiville henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita alle kouluikäisten lasten liikunnan lisäämisestä. Verkostoon ovat tervetulleita niin varhaiskasvatuksen kuin seuratoiminnan parissa toimivat sekä muut asiasta kiinnostuneet. Verkostotapaamisia järjestetään 2–3 kertaa vuodessa ja tilaisuudet ovat maksuttomia. Liittyminen verkostoon ei sido mihinkään, vaan jokaiseen verkostotapaamiseen ilmoittaudutaan erikseen.​ Verkostoa organisoi Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, ESLU.

Lisätietoja: Lisää liikettä -hankkeen asiantuntija Virpi Koivula puh. 040 717 0792


Huomaathan, että ilmoittautumislomakkeen tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.