Ajankohta

Keskiviikko 16.2.2022 klo 12:30 - 14:30

Paikka

Teams

Järjestäjä

Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, ESLU
Lapset kiipeilevät kiipeilytelineessä.
← Takaisin

Tervetuloa mukaan Pienten lasten liikuttajat -verkoston tapaamiseen, tällä kertaa virtuaalisesti Teamsin välityksellä. Verkoston kokoontumisessa syksyllä Helsingin Olympiastadionilla päätettiin, että jatkossa verkoston tapaamisissa vuorotellaan etä- ja lähitapaamisia. Tällä kertaa etätapaamisemme aiheena on keskustelun ja kuulumisten vaihdon lisäksi innostavat sisällöt pienten lasten liikunnassa. 

Matalan kynnyksen voimistelulajit ja vahvuustaidot 
Matalan kynnyksen voimistelulajit ovat monipuolisia ja kehittävät erinomaisesti motorisia- ja perusliikuntataitoja. Leikinomaisuus on iso osa lasten harjoittelua. Lasta kannustetaan tunnistamaan omat vahvuutensa. Miten vahvuustaitoja voidaan hyödyntää liikunnassa? Miltä kuulostaa Kepparitanssi, Ninja gym tai Rope skipping?  

Draivia päiväkotiin!
Suomen Golfliiton Draivia päiväkotiin! -koulutus sopii kaikille päiväkodin opettajille ja ohjaajille, jotka kaipaavat valmista materiaalia ja välineitä päivien toiminnallistamiseen. Koulutus sopii järjestettäväksi sisä- ja ulkotiloihin. Koulutukset ja vierailut ovat päiväkodeille täysin maksuttomia. Kouluttajat ovat opetusalan ammattilaisia, joten pedagogiikka ja opetussuunnitelma ovat huomioituina tuntien sisällössä.

Kuulemme myös käytännön esimerkkejä sekä ajankohtaiset asiat Liikunnan aluejärjestöjen Lisää liikettä -hankkeesta ja Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelmasta.

Tapaamisessa kartoitamme myös verkostoon liittyviä toiveita ja tulevia aiheita. 

Tilaisuus on maksuton. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 14.2.2022.

Ilmoittautumalla verkostotapaamiseen ilmoittaudut samalla Pienten lasten liikuttajat -verkostoon. Lue lisää Pienten lasten liikuttajat -verkostosta täältä. Liittyminen verkostoon ei sido mihinkään, vaan jokaiseen verkostotapaamiseen ilmoittaudutaan erikseen.

Pienten lasten liikuttajat -verkostossa jaetaan ajankohtaista tietoa sekä hyviä vinkkejä ja käytänteitä pienten lasten fyysisen aktiivisuuden lisäämisestä. Verkosto on tarkoitettu ESLUn alueella toimiville henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita alle kouluikäisten lasten liikunnan lisäämisestä. Verkostoon ovat tervetulleita niin varhaiskasvatuksen kuin seuratoiminnan parissa toimivat sekä muut asiasta kiinnostuneet. Verkostotapaamisia järjestetään 2–3 kertaa vuodessa ja tilaisuudet ovat maksuttomia. Liittyminen verkostoon ei sido mihinkään, vaan jokaiseen verkostotapaamiseen ilmoittaudutaan erikseen.​ Verkostoa organisoi Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, ESLU.

Lisätietoja: Lisää liikettä -hankkeen asiantuntija Virpi Koivula, puh. 040 717 0792


Huomaathan, että ilmoittautumislomakkeen tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.