Ajankohta

Tiistai 27.10.2020 klo 18:30 - 20:30

Paikka

Webinaari

Hinta

50 €

Järjestäjä

Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, ESLU
Aikuinen venyttelee istuen lattialla ja kurottaen sormilla kohti varpaita.
← Takaisin

Monella aikuisella on kova kiire livahtaa treeneistä 5-10 minuuttia ennen loppua. Liekö kiire todellinen syy vai onko taustalla inho pahamaineisia loppuvenyttelyjä kohtaan? Venyttely, jäähdyttely, kehonhuolto, tai millä nimellä treenin loppuun sijoittuvaa sessiota kutsutaankaan, on harvan suosiossa. Miksi näin? Kyse on kuitenkin tärkeästä osasta harjoittelun kokonaisuutta ja seuraavaan treeniin valmistautumista. Viestinnälläkin on toki tärkeä merkitys.
 

Koulutuksen sisältö


Koulutuksessa käydään läpi, mikä merkitys treenien loppujäähdyttelyllä on kokonaisharjoittelussa ja palautumisessa. Lisäksi tutustutaan käytännössä palauttavaan harjoitteluun, erilaisiin venyttelyn tapoihin ja liikemalleihin. Osallistuja saa myös vinkkejä erilaisista venyttelyliikkeistä, joita voi toteuttaa joko harjoitusten yhteydessä tai omana harjoituksenaan.
 

Koulutuksen toteutus


Koulutus toteutetaan webinaarina, joka rakentuu luennosta ja keskustelusta sekä käytännön tekemisestä. Varaathan siis tilan, jossa mahdut liikkumaan muutaman neliön alueella.

Koulutus on suunnattu työikäisten liikkujien ohjaajille sekä liikkujille ja urheilijoille, jotka ovat kiinnostuneita omasta kehonhuollosta ja venyttelystä suhteessa rasitukseen ja palautumiseen.


Kouluttajana toimii ESLUn kouluttaja, ammattivalmentaja Sanna Erdoğan. Lue Sannan esittely.

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella.

Lisätietoja: koulutusassistentti Heidi Ahtiainen, puh. 045 7731 1002


Ilmoittautuja sitoutuu noudattamaan ESLUn ilmoittautumis- ja peruutusehtoja. Tutustu ehtoihin.

Huomaathan, että ilmoittautumislomakkeen tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.