Ajankohta

Maanantai 20.11.2023 klo 09:00 - 10:30

Paikka

Teams

Järjestäjä

Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, ESLU
Aikuinen antaa lapselle vauhtia keinussa
← Takaisin

HUOM PÄIVÄMÄÄRÄ MUUTTUNUT! (Alkuperäinen päivämäärä 7.11.2023)

Liikunnallisen elämäntavan paikallisten kehittämisavustusten hakeminen on jälleen ajankohtaista. Valtakunnallisessa Aluehallintoviranomaisten järjestämä Miljoonat jakoon webinaari (1.11.2023) saa jatkoa ESLUn alueen toimijoille suunnatusta infotilaisuudesta 20.11. ESLUn hakuinfossa kunnille tarjotaan konkreettista apua eri-ikäisten liikunnallista elämäntapaa edistävien kehittämishankkeiden suunnitteluun ja avustusten hakemiseen vuodelle 2024. Tilaisuudessa on asiantuntijoita vastaamassa niin hankkeen taloutta koskeviin käytännön kysymyksiin kuin antamassa virikkeitä hankesuunnitelman työstöön, potentiaalisista yhteistyötahoista aina arviointiin ja seurantamittareihin. Asiantuntijoina tilaisuudessa ovat muun muassa Anni Kettunen, Etelä-Suomen aluehallintovirastosta sekä varhaiskasvatuksen ja terveysliikunnan asiantuntijat Virpi Koivuja ja Merja Palkama ESLUsta. Luvassa on myös pienryhmäkeskusteluja ja osallistujien verkostoitumista.

Kunnasta voi osallistua useampikin henkilö, joiden työnkuvaan eri-ikäisten liikunnallisen toimintakulttuurin edistäminen kuuluu. Maksuton tilaisuus järjestetään webinaarina maanantaina 20.11.2023 klo 9.00–10.30. Webinaaria ei tallennetta. Ennakkokysymykset toivotaan 17.11. mennessä, ilmoittautua voi 17.11. asti.

Suosittelemme seuraamaan myös Aluehallintoviranomaisten järjestämää valtakunnallista Miljoonat jakoon webinaaria 1.11. klo 9 alkaen. Webinaari käsittelee nuoriso-, liikunta- ja kirjastotoimialojen sekä harrastamisen Suomen mallin valtionavustustoimintaa Lisätietoa ja ilmoittautuminen 


Lisätietoja:
Terveysliikunnan kehittäjä Merja Palkama, merja.palkama@eslu.fi, puh. 044 9019 289
Lisää liikettä hankeen asiantuntija Virpi Koivula, virpi.koivula@eslu.fi, puh. 040 717 0792


Huomaathan, että ilmoittautumislomakkeen tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.