Ajankohta

Keskiviikko 14.9.2022 klo 18:30 - 20:00

Paikka

Olympiastadion, Paavo Nurmen tie 1, 00250 Helsinki

Järjestäjä

Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, ESLU
Venyttelyä
← Takaisin

Koulutuksessa keskitytään lisäämään ylävartalon liikkuvuutta. Suuressa roolissa ovat hartiaseutu, olkanivel ja rintaranka. Tämän alueen kivut, kireys ja liikerajoitukset ovat yleisiä tietotyöläisillä ja nykyihmisillä yleisesti. Hyvä liikkuvuus on eduksi monessa liikuntalajissa ja vähentää liikuntavammojen syntyä.

Liikkuvuus on yhdistelmä nivelten liikelaajuutta ja niveltä ympäröivien pehmytkudosten venyvyyttä, lihasvoimaa ja hallintaa. Koulutuksessa käydään läpi liikkuvuuden lisäämistä staattisten ja dynaamisten venyttelyiden sekä aktiivisten liikkuvuusharjoitteiden avulla. Koulutus sopii eri kuntoisille ja eri lajien harrastajille ja kaikkien lajien ohjaajille ja valmentajille. Notkeus ei ole edellytys osallistumiselle.

Liikkuvuutta lajiin kuin lajiin kouluttajana toimii ESLUn kouluttaja, fysioterapeutti ja personal trainer Mimmi Haila. Lue Mimmin esittely.

Hinta

Koulutuksen hinta on 40 €.

Mikäli osallistut molempiin koulutuksiin (14.9. Liikkuvuutta lajiin kuin lajiin - ylävartalo ​+ 28.9. Liikkuvuutta lajiin kuin lajiin - jalat ja lantionseutu), koulutusten yhteishinta on 60 €. Kirjoitathan lisätietokenttään osallistuvasi molempiin koulutuksiin. Muistathan myös tehdä ilmoittautumisen molmpiin koulutuksiin erikseen.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 6.9.2022.

Lisätietoja: Aikuisliikunnan asiantuntija Katja Arpalo, puh. 044 746 2550

ESLU pidättää oikeudet muutoksiin. 


Ilmoittautuja sitoutuu noudattamaan ESLUn ilmoittautumis- ja peruutusehtoja. Tutustu ehtoihin.

Huomaathan, että ilmoittautumislomakkeen tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.