Ajankohta

Torstai 29.2.2024

Paikka

Tapainlinnnan koulu, Torikatu 30 05800 Hyvinkää

Järjestäjä

Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, Elämäni Sankari ry, Hyvinkään kaupunki
SankariSporttileirin logoElämäni Sankari ry:n logoHyvinkään kaupunki
← Takaisin

Kesällä 2024 järjestetään yksi SankariSporttileiri Tapainlinnan koululla Hyvinkäällä 3.-7.6.2024. Haemme leirille reippaita ohjaajia.

Voit hakea ohjaajaksi täyttämällä alla olevan hakulomakkeen. Muistathan lähettää hakemuksen viimeistään 19.4.2024.

Leirien ohjaajakoulutus järjestetään torstaina 23.5. klo 17-20 Tapailinnan koululla, ohjaajiksi valitut velvoitetaan osallistumaan koulutukseen.

Leireillä ohjaajilla on kahdenlaisia tehtäviä, ryhmyrit ja lajipisteohjaajat. Valitse lomakkeelta, kumpi tehtävä kiinnostaa enemmän tai voisitko työskennellä kummassa roolissa tahansa. Vastaaminen ei vielä velvoita toimimaan jommassa kummassa tehtävässä vaan jaamme vastuualueet vielä erikseen ennen leiriä.

Tehtävien kuvaukset:
Ryhmänohjaaja: Eli ryhmyri toimii ryhmän ohjaajana yhdessä 1-2 muun ryhmyrin kanssa. Tehtäviin kuuluu johtaa ja opastaa ryhmää, varmistaa, että lapset ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja että kaikki ovat aina paikalla. Auttaa ruokailuissa sekä tarvittaessa lajipisteohjaajien apuna. Työskentelet koko viikon saman ryhmän kanssa.
Lajipisteohjaaja: Suunnittelee ja vastaa lajipisteen ohjelmasta, eri lajien ohjausta on leiristä riippuen 2-3. Huolehtii tarvittavista välineistä ja niiden siivouksesta sekä ohjaa tunnin. Tarvittaessa auttaa myös muissa leirin tehtävissä tarpeen mukaan. Onko sinulla esimerkiksi jokin laji, jota olet itse harrstanut tai ohjannut? 

Lisätietoa leirohjaajahausta löydät täältä.

Tiedusteluihin vastaa:
Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, nuorisopäällikkö Tarja Nieminen, puh. 0400 894 559
Elämänri Sankari ry, toiminnanjohtaja Henrik Norrena, puh. 040 535 9495

ESLU pidättää oikeudet muutoksiin.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.