Ajankohta

Tiistai 16.2.2021 klo 18:00 - 19:30

Paikka

Webinaari

Järjestäjä

Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu, Keski-Suomen Liikunta ja Ikäinstituutti
Ikäinstituutin logoKeski-Suomen Liikunta ry:n logo
← Takaisin

Kuntaliiton väestöennusteen mukaan vuonna 2030 yli 65-vuotiaiden osuus väestöstä (26,3 %) on suurempi kuin 0 - 24-vuotiaiden (24,3 %). Tiedätkö, miten väestörakenteen muutos vaikuttaa seurasi toimintaan?

Tilaisuudessa avataan ikäihmisten liikunnan palvelutarjonnan suunnittelun ja toteutuksen erityispiirteitä. Tilaisuuden tavoitteena on innostaa ja auttaa urheiluseuroja liikuntatoiminnan suuntaamisessa itsenäisesti asuville ikääntyneille. Kuulemme myös käytännön kokemuksia seurakentältä ja kannustamme osallistujia uusien toimintojen rohkeaan kokeiluun omissa seuroissaan.

Tilaisuuden asiantuntijoina toimivat Saila Hänninen Ikäinstituutista ja Merja Palkama Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, ESLUsta. Asiantuntija-alustusten jälkeen on mahdollisuus myös kysyä ja jakaa omia kokemuksia ikääntyneiden liikuttamisesta urheiluseuroissa.

Webinaari on suunnattu ikääntyneiden liikunnan edistämisestä ja urheiluseuran kehitystoiminnasta kiinnostuneille seuratoimijoille.

Webinaari on maksuton ja sen järjestävät yhteistyössä ESLU, KesLi ja Ikäinstituutti.

Tutustu myös Seniorit urheiluseuraan -koulutuskokonaisuuteen, jonka tavoitteena on kehittää seuraan uusi liikuntatuote tai -palvelu ikääntyneille.

Webinaari on verkossa toteutettu koulutus/keskustelutilaisuus, johon seminaarin vetäjä, luennoitsijat ja osallistujat liittyvät omalta tietokoneeltaan. Pääset mukaan tapahtumaan klikkaamalla osallistumislinkkiä, joka lähetetään osallistujille sähköpostitse ennen webinaaria. Saat samalla myös tarkemmat osallistumisohjeet. 

Lisätietoja: ESLUn terveysliikunnan kehittäjä Merja Palkama, puh. 040 595 4195


Huomaathan, että ilmoittautumislomakkeen tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.