Ajankohta

Tiistai 12.3.2024 klo 10:00 - 11:00

Paikka

Teams

Järjestäjä

Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, ESLU
← Takaisin

Urheiluseuratoiminta tarjoaa ikääntyville liikkumisen ja toimintakyvyn ylläpidon ohella mahdollisuuden sosiaalisuteen, yhteisöllisyyteen sekä osallisuuteen. Iäkkäät taas vahvistavat esimerkiksi jäsen- ja toimijakadosta kipuilevia urheiluseuroja. Parhaimmillaan uusi kohderyhmä tuo myös vakautta talouteen sekä monipuolisuutta seuran toimintaan ja verkostoihin.

Tule kuulemaan tiivis info ikääntyneiden liikunnan laatusuosituksista, -palveluodotuksista sekä hakemaan inspiraatiota oman seurasi toiminnan ja palvelujen kehittämiseen eläköityvien ja eläkkeellä olevien toimintakykyisten liikkujien innostamiseksi.

Webinaari on maksuton eikä sitä tallenneta. Kohderyhmä urheiluseuratoiminnan kehittämisestä ja ikääntyneiden liikuntatoiminnasta vastaavat.

 

Webinaarin järjestää ESLU ry yhteistyössä Ikäinstituutin kanssa. Alustajina Ikäinstituutin Hanna Valkeinen, asiantuntija sekä ESLUn Merja Palkama, terveysliikunnan kehittäjä

ESLUn jäsenseurojen on mahdollisuus varata ikääntyneiden liikunnan asiantuntijatapaaminen oman seuran kehittämiseen. Aikoja on rajallinen määrä ja ne sovitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. ESLUn terveysliikunnan kehittäjä on yhteydessä seuraan.

 

Vastaava webinaari järjestetään torstaina 21.3. klo 18.00-19.00. Ilmoittaudu siihen täältä.


Lisätietoja: Ikääntyneiden liikunnasta, terveysliikunnan kehittäjä Merja.Palkama@eslu.fi, puh. 044 9019 289


Huomaathan, että ilmoittautumislomakkeen tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Kuvat: Freepik (ensimmäinen kuva), Ikäinstituutti (toinen kuva)

ESLUn tilaisuuksissa kunnioitamme turvallisen tilan periaatteita. Periaatteet koskevat kaikkia paikallaolevia osallistujia, kouluttajia ja asiantuntijoita. Lue ESLUn turvallisen tilan periaatteet täältä.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.