Ajankohta

Maanantai 18.5.2020 klo 10:00 - 15:00

Hinta

100 €

Järjestäjä

Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, ESLU
Valmentaja ja ohjattava
← Takaisin

Koulutuksessa käydään läpi motivointia, yksilöohjausta sekä erilaisten asiakkaiden muutosprosessien tukemista. Lisäksi koulutuksessa tutustutaan käytännön neuvontatyöhön, asiakkaan tarpeita vastaavan valmennusprosessin luomiseen sekä sopiviin seurantamittareihin. Lähestymistapa on arvo- ja hyväksyntäpohjainen.

Koulutuksen tavoitteena on tarjota osallistujille tietoa työikäisten hyvinvointivalmennuksesta sekä ideoita palvelun jalkauttamiseen kuntasektorilla. Lisäksi tavoitteena on tarjota konkreettisia työkaluja elämäntapojen muutosprosessien tukemiseen ja ymmärrystä niiden soveltamiseen.

Koulutuksessa hyödynnetään kouluttajan tietotaitoa sekä osallistujien kokemuksia ja näkemyksiä. Koulutus etenee keskustellen ja antaa osallistujille mahdollisuuden verkostoitua kollegoiden kanssa.

Koulutuksen rakenne


ke 13.5. klo 10.00–15.00

  • Hyvinvointivalmennuksen taustat ja tavoitteet
  • Asiakaskohtaaminen
  • Muutoksen hahmottaminen
  • Käytännönharjoitukset

ma 18.5. klo 10.00–15.00

  • Elämänarvojen tarkastelu
  • Tietoisuusharjoituksia
  • Tunteiden vaikutus päivittäiseen elämään
  • Muutosprosessin seuranta ja arviointi
  • Ryhmävalmennuksen toteuttaminen
  • Käytännönharjoitukset


Kouluttajana toimii hyvinvointivalmentaja ja liikunnanohjaaja Hannu Suominen, jolla on yli 500 asiakkaan kokemus arvo- ja hyväksyntäpohjaisesta lähestymistavasta.
 

Koulutuksen kohderyhmä


Koulutus on suunnattu kuntien liikuntaneuvojille sekä fysioterapeuteille tai vastaavaa yksilöohjausta tekeville. Suosittelemme osallistujalle liikunnan ja/tai terveydenhuollon koulutustaustaa.

Koulutuksesta saatavat työkalut ja mallit ovat sovellettavissa eri-ikäisten neuvontaan, vaikka koulutus on suunnattu ensisijaisesti työikäisten liikuntaneuvonta- ja elämäntapaprosessien vetäjille.
 

Koulutuskokonaisuuden hinta


Kokonaisuuden hinta on 100 €. Hintaan lisätään toimistomaksu 3 €.

Webinaari on internetissä toteutettu koulutus/keskustelutilaisuus, johon seminaarin vetäjä, luennoitsija ja osallistujat liittyvät omalta tietokoneeltaan. Pääset mukaan tapahtumaan klikkaamalla osallistumislinkkiä, joka lähetetään tilaisuuden maksaneille osallistujille sähköpostitse ennen webinaaria. Saat samalla myös tarkemmat osallistumisohjeet. 

Ilmoittaudu mukaan täällä.

Lisätietoja: aikuis- ja terveysliikunnan kehittäjä Merja Palkama, merja.palkama(at)eslu.fi, puh. 040 595 4195

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.