Ajankohta

Lauantai 9.11.2019 klo 09:00 - 17:00

Paikka

Mäkelän koulu, Hattulantie 2, 00550 Helsinki

Hinta

60 €

Järjestäjä

Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, ESLU
← Takaisin

ESLUn uusi koulutus tarjoaa työkaluja, joilla autetaan seuran nykyisiä ja uusia aikuisjäseniä matkalla kohti hyvää ja entistä aktiivisempaa elämää. Vuorovaikutteisessa koulutuksessa opit elämäntapavalmentamisen salat keskustellen, konkreettisia työkaluja kokeillen sekä kokeneen kouluttajan tietotaitoa hyödyntäen. Omaksuttuja taitoja voit käyttää hyvinvointi- ja urheiluvalmennuksessa. Osallistujien taustaseurojen johdolle toimitetaan ennakkoinfoa ennen koulutusta.

Koulutuskokonaisuuteen sisältyy kaksi koulutuspäivää, la 9.11. ja la 30.11.2019. Koulutuksen kesto on molempina päivinä klo 9.00–17.00.
 

Koulutuksen sisältö

1.  Päivä: Hyvinvointivalmennuksen taustat ja tavoitteet, asiakaskohtaaminen, muutoksen hahmottaminen
2.  Päivä: Elämänarvojen tarkastelu, tietoisuusharjoituksia, tunteiden vaikutus päivittäiseen elämään, muutosprosessin seuranta ja arviointi sekä ryhmävalmennuksen toteuttaminen

Kouluttajana toimii Hannu Suominen, liikunnanohjaaja ja hyvinvointivalmentaja, joka on erikoistunut arvo- ja hyväksyntäpohjaiseen lähestymistapaan.
 

Koulutuksen tavoite

Koulutus tarjoaa osallistujille työkaluja ja eväitä ensisijaisesti työikäisten elämäntapaohjaukseen ja hyvinvointivalmennukseen, joiden tavoitteena on lisätä liikettä asiakkaan arjessa. Tiedot ovat sovellettavissa myös eri-ikäisille. Koulutuksesta ohjaajat saavat lisää ymmärrystä motivoinnista, yksilöohjauksesta sekä muutosprosessien tukemisesta. Koulutettujen ohjaajien avulla seurat voivat lanseerata esimerkiksi uuden palvelun jäsenistölleen ja sidosryhmilleen.
 

Koulutuksen kohderyhmä

Koulutus on suunnattu urheiluseuroissa toimiville aikuisliikkujien ohjaajille. Suosittelemme liikunnan tai terveydenhuollon koulutustaustaa tai vähintään VOK-1-koulutuskokonaisuuden suorittamista ennen koulutusta.
 

Koulutuskokonaisuuden hinta on 60 € / osallistuja (sis. kaksi koulutuspäivää). OAA-kehittämishankkeen seuraohjelmaan valittujen seurojen osallistuville maksuton. Koulutusta tukee Oppien aktiiviseen arkeen -kehittämishanke ja Kunnossa kaiken ikää -ohjelma.


Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella.


Lisätietoja: Aikuis- ja terveysliikunnan kehittäjä Merja Palkama, merja.palkama@eslu.fi, puh. 040 595 4195


Ilmoittautuja sitoutuu noudattamaan ESLUn ilmoittautumis- ja peruutusehtoja.

Huomaathan, että ilmoittautumislomakkeen tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.