Ajankohta

Torstai 21.9.2023 klo 09:00 - 15:00

Paikka

Olympiastadion, Paavo Nurmen tie 1, Helsinki
Lapset frisbeegolffaamassa
← Takaisin

Ohjelma on suunnattu varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja toisen asteen henkilöstölle sekä harrastamisen ja liikkumisen edistämisen parissa työskenteleville. Päivä koostuu luennoista, työpajoista ja verkostoitumisesta.

Maksuton seminaari sisältää aamukahvit ja ohjelman. Lounas on omakustanteinen. Lounas toteutetaan porrastetusti ja lounastauolla pääsemme myös lyhyelle esittelykierrokselle Olympiastadionilla.

Ohjelma:

9.00 Kahvit

9.20 Tervetuloa - Etelä-Suomen aluehallintovirasto

9.30 Hyvän huomaamisen voima: lapsen ja nuoren vahvuudet keskiöön, Mari Thure

Hyvän huomaaminen koostuu kolmesta stepistä: vahvuusmielestä, vahvuuskielestä ja vahvuusdokumentoinnista. Kaikki lähtee siitä, mihin kiinnitämme huomiota ja mitä haluamme nähdä lisää. Jokainen haluaa onnistua ja tulla nähdyksi hyvällä – vahvuuskielen avulla tunnistamme yksilöllisiä vahvuuksia ja rikastamme positiivista palautetta. Vahvuusdokumentointi antaa mahdollisuuden palata onnistumisiin myös jälkikäteen ja luoda myönteistä tarinaa sekä yksilöillä, että yhteisöissä.

10.30 Hankehelmet - Parhaat käytännöt liikunnallisten hankkeiden parista!

11.20 Liikunnan aluejärjestöt kuntien tukena

11.30 Lounas (omakustanteinen) + Stadion kierros porrastetusti

13.00 Työpajat I

13.45 Siirtymä

14.15 Työpajat II

15.00 Seminaari päättyy

Ilmoittautumaan pääset tästä.

Seminaarin järjestävät yhteistyössä Etelä-Suomen aluehallintovirasto, Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, Hämeen Liikunta ja Urheilu ry, Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu ry, Kymenlaakson Liikunta ry sekä Etelä-Karjalan Liikunta ja Urheilu ry.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.