Ajankohta

Torstai 16.9.2021 klo 09:00 - 11:30

Paikka

Webinaari

Järjestäjä

Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, HNMKY sekä Metropolia Ammattikorkeakoulu← Takaisin

Ohjelmassa:

Turvallisesti voimistelussa – Voimisteluliiton vastuullisuustyö ja materiaalit
Heli Pekkala, Suomen Voimisteluliiton kehitysjohtaja

Heli Pekkala avaa puheenvuorossaan Voimisteluliiton vastuullisuuskokonaisuutta. Millaisia koulutuksia liitto on pitänyt aiheesta? Millaiset toimintatavat on koettu hyviksi ja toimiviksi? Miten jalkautusta on tehty seuratasolle? Entä, millaisia materiaaleja Voimisteluliitto on tuottanut vastuullisuustyön tueksi?

Yhdenvertaiset mahdollisuudet tulevaisuuteen. Case: Omnia Basketball Academy – Yhdistä huippukoripallo ja ammattiin opiskelu.
Mauritzio Pratesi, Walter ry:n toiminnanjohtaja

CONNEXT-tilaisuuksien tavoitteena on tiedon ja hyvien käytäntöjen jakaminen, uuden oppiminen ja verkostoituminen. Aihepiirit keskittyvät maahan muuttaneiden liikunnan ja hyvinvoinnin lisäämisen sekä kotoutumisen ympärille.​ Tilaisuus on suunnattu urheiluseuroille, liikuntaa maahanmuuttajille järjestäville kunnille ja järjestöille sekä asiantuntijoille ja opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita maahanmuuttajille suunnatusta, liikuntalähtöisestä pedagogiikasta.

Tilaisuus on maksuton

Tilaisuuden järjestävät Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu, HNMKY ja Metropolia Ammattikorkeakoulu osana kansainvälistä CONNEXT for inclusion -hanketta (ESR, 2018-2021). Hankkeen tavoitteena on koota hyviä käytäntöjä liikunnan ja kotoutumisen yhdistämisestä julkaisuksi sekä kehittää oppimispelejä urbaaneihin ympäristöihin ja liikuntalähtöistä pedagogiikkaa oppilaitoksiin. Lue lisätietoja hankkeesta: www.connextforinclusion.eu/fi

Lisätietoja: Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu, nuorisopäällikkö Tarja Nieminen, puh. 0400 894 559Huomaathan, että ilmoittautumislomakkeen tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.