Ajankohta

Tiistai 16.2.2021 klo 09:00 - 11:00

Paikka

Webinaari

Järjestäjä

Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, HNMKY sekä Metropolia Ammattikorkeakoulu← Takaisin

Vuoden ensimmäisessä verkostotilaisuudessa tutustutaan Kulttuurienvälisen osaamisen täydennyskoulutuksen (MOK) sisältöihin Helsingin NMKY:n asiantuntijan johdolla. Osallistujat saavat omakohtaisen kokemuksen MOK:n lähestymistavasta, jolloin koulutuksen markkinointi omassa lähiympäristössä on helpompaa. MOK-koulutukset ovat maksuttomia. Ne vahvistavat kohtaamistaitoja ja antavat lisää menetelmiä monikulttuuristen ryhmien ohjaamiseen.
 
Lisäksi kuulemme joulukuussa toteutetun Maahanmuuttajien kotouttaminen liikunnan avulla -kartoituskyselyn tuloksia ja kuulemme, miten tuloksia hyödynnetään kentän osaamisen vahvistamisessa ja verkostojen kehittämisessä. Aiheeseen meidät johdattaa CONNEXT-kumppanin, RIVE-hankkeen veturi Kirsi Martinmäki. Martinmäki esittelee myös Ryhmäytyminen itsensä tunteminen, vuorovaikutus ja elämäntaidot (RIVE) – Maahanmuuttajien kotouttaminen liikunnan avulla -hanketta.

CONNEXT-tilaisuuksien tavoitteena on tiedon ja hyvien käytäntöjen jakaminen, uuden oppiminen ja verkostoituminen. Aihepiirit keskittyvät maahan muuttaneiden liikunnan ja hyvinvoinnin lisäämisen sekä kotoutumisen ympärille.​ Tilaisuus on suunnattu urheiluseuroille, liikuntaa maahanmuuttajille järjestäville kunnille ja järjestöille sekä asiantuntijoille ja opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita maahanmuuttajille suunnatusta, liikuntalähtöisestä pedagogiikasta.

Tervetuloa webinaariin keskustelemaan maahan muuttaneiden liikunnan ja hyvinvoinnin lisäämisestä!

Tilaisuus on maksuton. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 14.2.2021.

Tilaisuuden järjestävät Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu, HNMKY ja Metropolia Ammattikorkeakoulu osana kansainvälistä CONNEXT for inclusion -hanketta (ESR, 2018-2021). Hankkeen tavoitteena on koota hyviä käytäntöjä liikunnan ja kotoutumisen yhdistämisestä julkaisuksi sekä kehittää oppimispelejä urbaaneihin ympäristöihin ja liikuntalähtöistä pedagogiikkaa oppilaitoksiin. Lue lisätietoja hankkeesta: www.connextforinclusion.eu/fi

Lisätietoja: Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu, nuorisopäällikkö Tarja Nieminen, puh. 0400 894 559Huomaathan, että ilmoittautumislomakkeen tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.