Ajankohta

Keskiviikko 5.2.2020 klo 08:30 - 11:00

Paikka

Metropolia AMK, Myllypuron kampus (Myllypurontie 1, 00920 Helsinki)

Järjestäjä

Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, HNMKY sekä Metropolia Ammattikorkeakoulu← Takaisin

Kolmansilla Liikunnan ja kotoutumisen aamukahveilla paneudutaan kielimuurin ylittämiseen, vertaistulkkaukseen ja kielitaitoon liikuttaessa. Tervetuloa kuulemaan käytännön esimerkkejä ja pohtimaan ratkaisuja haasteisiin muiden aihepiiristä kiinnostuneiden kanssa.

Tilaisuuden lyhyet alustukset ja esimerkit käytännön kokemuksista:

- Metropolia, Eveliina Korpela, suomen kielen lehtori
- HNMKY, Marko Olsi, koordinaattori
- Walter, Maurizio Pratesi, toiminnanjohtaja, projektipäällikkö (Urbaanit lapset ja nuoret)

Aamukahvien lomassa keskustellaan teemoista, joiden käsittely hyödyttäisi organisaatiotanne seuraavilla Liikunnan ja kotoutumisen aamukahveilla.

Tilaisuus on suunnattu urheiluseuroille, liikuntaa maahanmuuttajille järjestäville kunnille ja järjestöille sekä asiantuntijoille ja opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita maahanmuuttajille suunnatusta liikuntalähtöisestä pedagogiikasta.


Tilaisuuden järjestävät Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu, HNMKY ja Metropolia Ammattikorkeakoulu osana kansainvälistä CONNEXT for inclusion -hanketta (ESR, 2018-2021). Hankkeen tavoitteena on koota hyviä käytäntöjä liikunnan ja kotoutumisen yhdistämisestä julkaisuksi sekä kehittää oppimispelejä urbaaneihin ympäristöihin ja liikuntalähtöistä pedagogiikkaa oppilaitoksiin.

Lisätietoja hankkeesta: www.connextforinclusion.eu/fi


Tilaisuus on maksuton. Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella viimeistään 26.1.2020.

Lisätietoja: Tarja Nieminen, tarja.nieminen(at)eslu.fi, puh. 0400 894 559Huomaathan, että ilmoittautumislomakkeen tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.