Ajankohta

Tiistai 5.11.2019 klo 08:30 - 10:00

Paikka

Metropolia AMK, Myllypuron kampus (Myllypurontie 1, 00920 Helsinki)

Järjestäjä

Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, HNMKY sekä Metropolia Ammattikorkeakoulu← Takaisin

CONNEXT-aamukahvitilaisuuksien tavoitteena on tiedon ja hyvien käytäntöjen jakaminen, uuden oppiminen ja verkostoituminen. Aihepiirit keskittyvät maahan muuttaneiden liikunnan ja hyvinvoinnin lisäämisen sekä kotoutumisen ympärille.

Toisilla Liikunnan ja kotoutumisen aamukahveilla paneudutaan liikuntatoiminnan käynnistämiseen ja maahan muuttaneiden tavoittamiseen. Tervetuloa kuulemaan käytännön esimerkkejä ja pohtimaan ratkaisuja haasteisiin muiden aihepiiristä kiinnostuneiden kanssa.

 

Tilaisuuden lyhyet alustukset ja esimerkit käytännön kokemuksista:

- African Care, Fathi Osman
- Sporttia kaikille, Vantaan Liikuntapalvelut, Marianna Suonpää, Marina Robush, Emmi Saarikoski
- Suomen Monikulttuurinen Liikuntaliitto

 

Jos haluat jakaa oman hyvän käytäntösi, voit kertoa siitä ilmoittautumisen yhteydessä ja valmistella 5 minuutin puheenvuoron. Lisäksi aamukahvien lomassa keskustellaan teemoista, joiden käsittely hyödyttäisi organisaatiotanne seuraavilla Liikunnan ja kotoutumisen aamukahveilla.

 

Tilaisuus on suunnattu urheiluseuroille, liikuntaa maahanmuuttajille järjestäville kunnille ja järjestöille sekä asiantuntijoille ja opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita maahanmuuttajille suunnatusta, liikuntalähtöisestä pedagogiikasta.

 

Tilaisuuden järjestävät Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu, HNMKY ja Metropolia Ammattikorkeakoulu osana kansainvälistä CONNEXT for inclusion -hanketta (ESR, 2018-2021). Hankkeen tavoitteena on koota hyviä käytäntöjä liikunnan ja kotoutumisen yhdistämisestä julkaisuksi sekä kehittää oppimispelejä urbaaneihin ympäristöihin ja liikuntalähtöistä pedagogiikkaa oppilaitoksiin. Tämä on CONNEXT-hankkeen Liikunnan ja kotoutumisen aamukahvitilaisuuksista toinen.
 


Lisätietoja hankkeesta: www.connextforinclusion.eu/fi


Tilaisuus on maksuton. Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella viimeistään 29.10.2019.

Lisätietoja: Tarja Nieminen, tarja.nieminen@eslu.fi, puh. 0400 894 559Huomaathan, että ilmoittautumislomakkeen tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.