Ajankohta

Torstai 25.1.2018 klo 18:00 - 21:00

Paikka

Sokos Hotel Pasila, Maistraatinportti 3, 00240 Helsinki

Hinta

60 €

Järjestäjä

Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, ESLU
Kari Ekman
← Takaisin

Asia ei koske meitä -ajattelu kannattaa unohtaa ja suunnata toiminta siihen, mitä hyvää ensiluokkaisesta hallintotavasta voi seurata myös seuratoiminnalle. Hyvin hoidettu hallinto on seuran kivijalka, joka mahdollistaa vahvan perustoiminnan toteuttamisen, jäsenten toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Seura-Akatemiassa keskustellaan, mitä hyvä hallintotapa seuratoiminnassa tarkoittaa ja miten sen mukaista toimintaa voi edistää. Urheiluseuran toiminnan tarkoitus löytyy kunkin seuran omista säännöistä. Seuran hyvä hallinto -koulutus on hyvä startti uusille hallituksen jäsenille sekä toimii loistavana työkaluna ja kertauksena hallituskonkareille.

Illan aikana saadaan vastauksia muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

• Miten seuran hallitus työskentelee?
• Kuka päättää ja miten päätöksiä tehdään?
• Mitkä ovat seuran luottamushenkilöiden vastuut ja velvollisuudet?

Kouluttajana toimii ESLUn seuratoiminnan kehittäjä Kari Ekman, joka tuntee seuratoiminnan haasteet, kuin omat taskunsa. Ekmanilla on monen vuoden kokemus seuratoiminnasta eri näkökulmista.

Tilaisuuden hintaan sisältyy koulutusmateriaali, kahvi ja sämpylä.

ESLUn jäsenetu: Kaksi osallistujaa yhden hinnalla!


Ilmoittauduthan mukaan 18.1.2018 mennessä. Aiheeseen liittyviä ennakkokysymyksiä voi lähettää etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä. Ennakkokysymykset toimitetaan luennoitsijalle nimettöminä ja ilman seuratietoja.


Lisätietoja: Kari Ekman, seuratoiminnan kehittäjä, kari.ekman(at)eslu.fi, puh. 050 407 7119

Seura-Akatemia on tarkoitettu seurojen hallitusten jäsenille, toimihenkilöille, joukkueenjohtajille, valmentajille ja kaikille aiheesta kiinnostuneille.


Ilmoittautuja sitoutuu noudattamaan ESLUn ilmoittautumis- ja peruutusehtoja.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.