Ajankohta

Keskiviikko 22.8.2018 klo 18:00 - 21:00

Paikka

Ravintola Henricus, Kirkkokatu 16, 02770 Espoo

Järjestäjä

Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, ESLU
Pj-klubi
← Takaisin

Illan teemoina:
 

  • Tähtiseura-ohjelma on lähtenyt käyntiin: Vanhat Sinetti-, Huima- ja Priimaseurat ovat rekisteröityneet Tähtiseuroiksi ja monia seuroja on vielä auditoitu ennen kesää. Mitä uuteen laatuohjelmaan siirtyminen tarkoittaa seurojen kannalta?

 

  • Euroopan unioni hyväksyi huhtikuussa EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen, jonka soveltaminen alkoi 25.5.2018. Uusi tietosuoja-asetus on tuonut myös urheiluseuroille uusia vaatimuksia, jotka koskevat henkilötietojen keräämistä ja käsittelyä. Minkälaisia vaikutuksia uudella tietosuoja-asetuksella on ollut seurojen arkeen?

 


Illan isäntänä toimii Veikkaus ja mukana keskustelussa on myös ESLUn puheenjohtaja, Espoon liikuntapalvelupäällikkö Markku Sistonen.


Pj-klubi on seurojen puheenjohtajille tarkoitettu tapaamis- ja kouluttautumisfoorumi, joka kokoontuu kaksi kertaa vuodessa. Tapaamisissa puheenjohtajille tarjotaan ajankohtaisen tiedon lisäksi mahdollisuus vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia seuratoiminnan johtamisesta.

 

Ilmoittautuminen


Ilmoittaudu mukaan 15.8.2018 mennessä. Aiheeseen liittyviä ennakkokysymyksiä voi lähettää etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä. Ennakkokysymykset toimitetaan luennoitsijalle nimettöminä ja ilman seuratietoja. Tilaisuus on maksuton jäsenseuroillemme ja avoin muille hintaan 30 €.
 

Lisätietoja: Kari Ekman, seuratoiminnan kehittäjä, kari.ekman@eslu.fi, puh. 050 407 7119

 


ESLUn tietosuojaseloste lyhyesti
 

  • Ilmoittautumislomakkeella annettuja tietoja käytetään henkilötietojen ajantasaiseen hallintaan ennen tilaisuutta, sen aikana ja sen jälkeen sekä tietojen ylläpitoon, kehittämiseen ja kohdennettuun markkinointiin.

  • Henkilötietojen käsittely perustuu markkinoinnin, kuvien käytön ja mahdollisen osallistujalistan jakamisen osalta suostumukseen. Rekisteröidyllä on koska tahansa oikeus vastustaa tietojensa käsittelyä edellä mainittuihin tarkoituksiin.

  • Tarpeellisia osallistujatietoja luovutetaan kouluttajille, tilaajille sekä tapahtuman järjestämisen kannalta oleellisille tahoille (esim. erityisruokavaliot).

  • Osallistujien henkilötietoja säilytetään max. 10 vuotta viimeisimmän osallistumisen jälkeen. Suostumukseen perustuvat tiedot säilytetään, kunnes suostumus peruutetaan.

  • Osallistumista ei vastaanoteta ilman pakollisten tietojen luovuttamista.
     

Tutustu ESLUn tietosuojaselosteeseen kokonaisuudessaan tästä.


Ilmoittautuja sitoutuu noudattamaan ESLUn ilmoittautumis- ja peruutusehtoja.

Huomaathan, että ilmoittautumislomakkeen tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.