Ajankohta

Torstai 11.1.2018 klo 18:00 - 21:00

Paikka

Pohjola Sairaala, Puutarhurinkuja 2, 00300 Helsinki

Järjestäjä

Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, ESLU
← Takaisin

Tammikuun Pj-klubissa keskustellaan muun muassa seuraavista aiheista:

  • lakisääteiset vakuutukset
  • omaisuusturva
  • hallinnonvastuuturva
  • tuplaturva
  • Sporttiturva

 

Onko seurallasi vakuutus lajiliiton kautta tietämättäsi? Olympiakomitea on neuvotellut lähes kaikkien jäsenliittojensa seuroille Tuplaturva-vakuutuksen, josta seuraa ei veloiteta. Tuplaturva sisältää liikunnan toiminnanvastuuvakuutuksen sekä vapaaehtoistyön tapaturmavakuutuksen. Vakuutettuina mukaan ovat liittyneet lajiliitot ja niiden piirit, alueet ja jäsenseurat.

 

Pj-klubin asiantuntijoina ovat OP Vakuutuksesta urheilupäälliköt Ari Koski ja Teemu Hintsanen sekä myyntipäällikkö Antti Sundholm.

 

Ilmoittautuminen

 

Ilmoittaudu mukaan 4.1.2018 mennessä. Aiheeseen liittyviä ennakkokysymyksiä voi lähettää etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä. Ennakkokysymykset toimitetaan luennoitsijalle nimettöminä ja ilman seuratietoja. Tilaisuus on maksuton jäsenseuroillemme ja avoin muille hintaan 30 €.

 

Pj-klubi on seurojen puheenjohtajille tarkoitettu tapaamis- ja kouluttautumisfoorumi, joka kokoontuu kaksi kertaa vuodessa. Tapaamisissa puheenjohtajille tarjotaan ajankohtaisen tiedon lisäksi mahdollisuus vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia seuratoiminnan johtamisesta.


Tervetuloa mukaan!


Lisätietoja: Kari Ekman, seuratoiminnan kehittäjä, kari.ekman(at)eslu.fi, puh. 050 407 7119


Ilmoittautuja sitoutuu noudattamaan ESLUn ilmoittautumis- ja peruutusehtoja.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.