Ajankohta

Keskiviikko 7.10.2020 klo 18:00 - 21:00

Paikka

Original Sokos Hotel Presidentti, Eteläinen Rautatiekatu 4, 00100 Helsinki

Hinta

60 €

Järjestäjä

Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, ESLU
Jukka Hämäläinen
← Takaisin

Yhdistyslaki, seuran säännöt ja muu lainsäädäntö määrittelevät hallituksen lakisääteisiä tehtäviä. Mikäli hallitus delegoi tehtäviään, vastuuttaminen ja ohjeistus tulee laatia vastuuhenkilölle riittävällä tavalla. Yhtenä organisoinnin ja työroolien selkeyttämisen vaihtoehtona on vastuuttamistehtävien ja niihin liittyvien ohjeistusten laatiminen. Seura-Akatemiasta seura saa käyttöönsä konkreettisen ja helppokäyttöisen Exceliin rakennetun työkalun ohjeineen.
 

Workshopin sisältö


Workshopissa rakennetaan osallistujien tarpeisiin perustuva työtehtävien vastuuttamistaulukko, jonka avulla työroolit ja vastuunjako saadaan huomattavasti selkeämmiksi. Vastuuttamistaulukkoon listataan läsnä olevien seurojen yksittäisiä työtehtäviä ja tehtäväkokonaisuuksia. Taulukko jaetaan tilaisuuden jälkeen osallistujille, jotka voivat hyödyntää sitä oman seuran vastuuttamistaulukon laatimisessa.

Asiantuntijana toimii Tilintarkastustoimisto Auditarin osakas Jukka Hämäläinen, joka omaa vuosien kokemuksen taloushallinnon ja talouden ohjauksen kouluttamisesta. Hänen erityisosaamisalueensa on yleishyödyllisten yhteisöjen taloudenhallinta ja kuntatalouden hallinta.

Workshop soveltuu seurojen hallituksen jäsenille, talouden parissa työskenteleville tai muille seuratoimijoille taloushallinnon järjestelmistä ja toteutustavoista riippumatta.

 

Ennakkokysymykset
 

Toivomme ennakkokysymyksiä, mikäli seurallanne on toiveita/tarpeita. Kysymyksillä voi vaikuttaa illan sisältöön. Kysymyksiä voi lähettää etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä. Ennakkokysymykset toimitetaan Hämäläiselle nimettöminä ja ilman seuratietoja.
 

Ilmoittautuminen
 

Tilaisuuden hinta on 60 €/osallistuja. ESLUn jäsenetu: Kaksi osallistujaa yhden hinnalla.

Lisätietoja: seuratoiminnan kehittäjä Kari Ekman, puh. 050 407 7119


Ilmoittautuja sitoutuu noudattamaan ESLUn ilmoittautumis- ja peruutusehtoja. Tutustu ehtoihin.

Huomaathan, että ilmoittautumislomakkeen tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.