Ajankohta

Lauantai 14.9.2019 klo 09:00 - Sunnuntai 15.9.2019 klo 17:00

Paikka

Mäkelän koulu, Hattulantie 2, 00550 Helsinki

Hinta

240 €

Järjestäjä

Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, ESLU
← Takaisin

Mikä liikuntaleikkikoulu?

 

Liikuntaleikkikoulu eli Liikkari on alle kouluikäisille lapsille tarkoitettu monipuolinen ja laadukas liikuntaharrastus. Liikkarissa lapset harjoittelevat liikunnan perustaitoja ennen lajitaitojen opettelua. Urheiluseuroille ja yhdistyksille Liikuntaleikkikoulu tarjoaa valmiin konseptin, jonka avulla on helppo järjestää laadukasta harrastustoimintaa perheen pienimmille. Liikuntaleikkikoulun sisällöt ovat asiantuntijoiden laatimia ja ne ovat rakennettu tukemaan lasten liikunnallista kehitystä.

ESLUn liikuntaleikkikoulun kouluttajana toimii Satu-Maria Ruotsalainen. Koulutus on kaksipäiväinen (lauantai–sunnuntai 14.–15.9.) ja koulutuksen kesto on molempina päivinä 8 h (klo 9.00–17.00).

 

Uudistunut liikuntaleikkikoulu

 

Uudistettuun Liikuntaleikkikouluun kuuluu tuntimalleja kolmelle ikäluokalle: 2–3-vuotiaille (Perheliikkari), 4–5-vuotiaille ja 6-vuotiaille. Liikuntaleikkikoulun arvot lapsilähtöisyys, monipuolisuus ja leikki ovat edelleen toiminnan ytimenä, vaikka sisällöt ovat uudistettu. Uudistettuihin materiaaleihin sisältyy:

  • Ohjaajakansio: tiivis teoria-osio lapsen liikunnallisesta kehityksestä, 75 valmista tuntimallia sekä Liikuntaleikit ja välinevinkit -opas
  • Kotitehtävävihko 4–5-vuotiaille
  • Perheliikkarin Liikkari-passi ja kotitehtäviä Liikuntaleikkikoulun nettisivuilla
  • Sykkivät sydämet - Lasten liikuntamusiikit cd-levy. Tulee saataville myös Spotifyyn!

 

Toiminnan käynnistäminen

 

Liikuntaleikkikoulu-toimintaa voivat järjestää Liikuntaleikkikoulun ohjaajakoulutuksen käyneet henkilöt. Koulutuksen hintaan kuuluu ohjaajakansio ja koulutuksen jälkeen lisämateriaalit ovat tilattavissa Olympiakomitean verkkokaupasta. Koulutusta järjestävät liikunnan aluejärjestöt ja koulutus on avoin kaikille.


Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella viimeistään 12.9.2019.


Lisätietoja: Isa Laakso, koulutusassistentti, isa.laakso@eslu.fi, puh. 040 450 1950


Ilmoittautuja sitoutuu noudattamaan ESLUn ilmoittautumis- ja peruutusehtoja.

Huomaathan, että ilmoittautumislomakkeen tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.