Ajankohta

Keskiviikko 21.8.2019 klo 18:00 - 21:00

Paikka

Katajanokan Kasino, Upseeritalo, Laivastokatu 1, Helsinki

Järjestäjä

Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, ESLU
← Takaisin

Illan isäntänä toimii Puolustusvoimien Korkeakouluosaston johtaja Niko Koivula. Koivula avaa osallistujille Puolustusvoimien johtamiskulttuuria. Millaisia muutoksia on tapahtunut johtamiskulttuurissa viime aikoina? Entä, millaisia johtamiskulttuurin yhtäläisyyksiä Koivula on havainnut työpaikallaan ja urheiluseuratoiminnassa?

Koivulalla on pitkä ura Puolustusvoimissa. Hän on toiminut Karateliitossa seurakehittäjänä, varapuheenjohtajana sekä nuoriso- ja koulutuspäällikkönä. Lisäksi hän on ollut mukana seuratoiminnassa niin ohjaaja kuin Kouvolan Karateseuran puheenjohtajan roolissa.

Lisäksi ESLUn seuratoiminnan kehittäjä Kari Ekman johdattelee klubilaiset keskusteluihin puheenjohtajan arjen haasteista ja onnistumisista. Tervetuloa porinapadan äärelle ja tapaamaan kollegoita yli lajirajojen.

Pj-klubi on seurojen puheenjohtajille tarkoitettu tapaamis- ja kouluttautumisfoorumi, joka kokoontuu kaksi kertaa vuodessa. Tapaamisissa puheenjohtajille tarjotaan ajankohtaisen tiedon lisäksi mahdollisuus vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia seuratoiminnan johtamisesta.
 

Ilmoittautuminen
 

Ilmoittaudu mukaan 14.8.2019 mennessä täyttämällä alla oleva ilmoittautumislomake. Mukaan mahtuu 25 ensimmäistä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Aiheeseen liittyviä ennakkokysymyksiä voi lähettää etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä. Ennakkokysymykset toimitetaan luennoitsijalle nimettöminä ja ilman seuratietoja.

Tilaisuus on maksuton ESLUn jäsenseurojen puheenjohtajille ja avoin muille hintaan 30 €.


Lisätietoja: Kari Ekman, seuratoiminnan kehittäjä, kari.ekman(at)eslu.fi, puh. 050 407 7119


Ilmoittautuja sitoutuu noudattamaan ESLUn ilmoittautumis- ja peruutusehtoja.

Huomaathan, että ilmoittautumislomakkeen tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.