Ajankohta

Tiistai 23.11.2021 klo 13:00 - 15:00

Paikka

Olympiastadion, Paavo Nurmen tie 1

Järjestäjä

Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, ESLU
Lapset kiipeilevät kiipeilytelineessä.
← Takaisin

Pienten lasten liikuttajat -verkosto kokoontuu Olympiastadionilla 23.11.2021. 

Tervetuloa virkistymään ja verkostoitumaan ESLUn Pienten lasten liikuttajat -verkoston tapaamiseen uusitulle Stadikalle! Tässä verkoston ensimmäisessä live -tapaamisessa pääset vaihtamaan ajatuksia muiden pienten lasten liikunnan parissa toimivien kanssa, kuulet ajankohtaiset asiat Liikunnan aluejärjestöjen Lisää liikettä – hankkeesta ja Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelmasta, sekä pääset itse liikkumaan vauhdikkaassa Lillin liikuntatarinat -työpajassa.

Tilaisuuteen mahtuu 50 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Tilaisuus on maksuton. ESLU tarjoaa kahvit ja pientä purtavaa. Ilmoittautumalla verkostotapaamiseen ilmoittaudut samalla Pienten lasten liikuttajat -verkostoon. Lue lisää Pienten lasten liikuttajat -verkostosta täältä. Liittyminen verkostoon ei sido mihinkään, vaan jokaiseen verkostotapaamiseen ilmoittaudutaan erikseen.

Työpaja: Lillin liikuntatarinat. Miltä kuulostaa hypähtää Lillin liikuntatarinoiden maailmaan, vetämään kaveria lakanareessä, laukkaamaan sanomalehtikeppihevosilla ja kaatamaan nenällä taikasieniä? Työpaja pohjautuu saman nimisen kirjan sisältöön, jossa sukelletaan lasten liikunnan maailmaan hyödyntäen arkisia tavaroita ja kierrätysmateriaaleja liikuntavälineinä. Luvassa rutkasti liikunnan iloa ja riemua! Työpajan ohjaa kirjan kirjoittaja Satu-Maria Ruotsalainen ja sisältö on koottu saman nimisestä teoksesta Lillin liikuntatarinat (PS-Kustannus 2019). (45min)

Tapaamisessa kartoitamme myös verkostoon liittyviä toiveita ja tulevia aiheita. 

Tapaamisen jälkeen on mahdollisuus osallistua ohjattuun tornivierailuun Stadionin tornissa.

Tilaisuus on maksuton. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 15.11.2021.

Pienten lasten liikuttajat -verkostossa jaetaan ajankohtaista tietoa sekä hyviä vinkkejä ja käytänteitä pienten lasten fyysisen aktiivisuuden lisäämisestä. Verkosto on tarkoitettu ESLUn alueella toimiville henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita alle kouluikäisten lasten liikunnan lisäämisestä. Verkostoon ovat tervetulleita niin varhaiskasvatuksen kuin seuratoiminnan parissa toimivat sekä muut asiasta kiinnostuneet. Verkostotapaamisia järjestetään 2–3 kertaa vuodessa ja tilaisuudet ovat maksuttomia. Verkostoa organisoi Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, ESLU.

Lisätietoja: Liikkuva lapsi varhaiskasvatuksessa -hankkeen asiantuntija Virpi Koivula, puh. 040 717 0792


Huomaathan, että ilmoittautumislomakkeen tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.