Ajankohta

Maanantai 12.10.2020 klo 08:30 - 12:00

Paikka

Teams

Hinta

100 €

Järjestäjä

Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, ESLU
Ohjaaja kyykistyy istuallaan venyttelevän ohjattavan viereen keskustelemaan
← Takaisin

Koulutus on peruttu!

 

Verkkokoulutuksessa käydään läpi motivointia, yksilöohjausta sekä erilaisten asiakkaiden muutosprosessien tukemista. Lisäksi koulutuksessa tutustutaan käytännön neuvontatyöhön, asiakkaan tarpeita vastaavan valmennusprosessin luomiseen sekä sopiviin seurantamittareihin. Lähestymistapa on arvo- ja hyväksyntäpohjainen.

Koulutuksen tavoitteena on tarjota osallistujille tietoa työikäisten hyvinvointivalmennuksesta sekä ideoita palvelun jalkauttamiseen kuntasektorilla. Lisäksi tavoitteena on tarjota konkreettisia työkaluja elämäntapojen muutosprosessien tukemiseen ja ymmärrystä niiden soveltamiseen.

Koulutuksessa hyödynnetään kouluttajan tietotaitoa sekä osallistujien kokemuksia ja näkemyksiä. Koulutus etenee keskustellen ja antaa osallistujille mahdollisuuden verkostoitua kollegoiden kanssa.
 

Hyvinvointivalmentajaksi-koulutuksen rakenne


Koulutuskokonaisuus rakentuu kolmesta aamupäivästä ja niiden välissä suoritettavista välitehtävistä. Lisäksi koulutukseen sisältyy ennakkotehtävä.
 

Koulutuspäivien teemat

 

ma 12.10.2020 klo 8.30 - 12.00
- Asiakaskohtaaminen

ke 21.10.2020 klo 8.30 - 12.00
- Arvot

ti 3.11.2020 klo 8.30 - 12.00
- Tietoisuus ja hyväksyntä


Kouluttajana toimii hyvinvointivalmentaja ja liikunnanohjaaja Hannu Suominen, jolla on yli 500 asiakkaan kokemus arvo- ja hyväksyntäpohjaisesta lähestymistavasta.
 

Koulutuksen kohderyhmä


Koulutus on suunnattu ensisijaisesti kuntien liikuntaneuvojille sekä fysioterapeuteille tai vastaavaa yksilöohjausta tekeville. Suosittelemme osallistujalle liikunnan ja/tai terveydenhuollon koulutustaustaa.

Koulutuksesta saatavat työkalut ja mallit ovat sovellettavissa eri-ikäisten neuvontaan, vaikka koulutus on suunnattu ensisijaisesti työikäisten liikuntaneuvonta- ja elämäntapaprosessien vetäjille.
 

Koulutuskokonaisuuden hinta


Kokonaisuuden hinta on 100 €. Hintaan lisätään toimistomaksu 3 €.

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella viimeistään 30.9.2020.


Verkkokoulutus on internetissä toteutettu koulutus, johon koulutuksen vetäjä, luennoitsija ja osallistujat liittyvät omalta tietokoneeltaan. Pääset mukaan tapahtumaan klikkaamalla osallistumislinkkiä, joka lähetetään maksaneille osallistujille sähköpostitse ennen webinaaria. Saat samalla myös tarkemmat osallistumisohjeet. 


Lisätietoja: aikuis- ja terveysliikunnan kehittäjä Merja Palkama, puh. 040 595 4195


Ilmoittautuja sitoutuu noudattamaan ESLUn ilmoittautumis- ja peruutusehtoja. Tutustu ehtoihin.

Huomaathan, että ilmoittautumislomakkeen tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

 

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.