Ajankohta

Tiistai 25.8.2020 klo 09:00 - 14:00

Paikka

Taitotalo, Valimotie 8, 00380 Helsinki

Hinta

48 €

Järjestäjä

Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, ESLU
Tj-klubin logo
← Takaisin

Mitä hyvää koronan aiheuttama kriisi toi seuratoimintaan? Entä mitä haasteita seuratoiminta kohtasi ja kuinka haasteista selvittiin? Tj-klubin tapaamisessa pohditaan koronan aiheuttaman kriisin mukanaan tuomia hyviä kokemuksia. Osallistujat pääsevät jakamaan kokemuksiaan sekä kertomaan haasteistaan ja selviytymiskeinoistaan positiivisen kautta.

Mukana tapaamisessa on myös Suomen Olympiakomitean seuratoiminnan asiantuntija Eija Alaja, joka tulee kertomaan Olympiakomitean ajankohtaisista asioista, mm. Suomisportin nykytilasta.

 

Ilmoittautuminen


Tilaisuuden hinta on 48 € sisältäen kevyen aamiaisen ja lounaan.

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautumisen yhteydessä voi lähettää ennakkokysymyksiä. Kysymykset käsitellään nimettöminä ja ilman seuratietoja.

Tj-klubin toimintaan ovat tervetulleita kaikki seurojen päätoimiset toiminnanjohtajat, nuorisopäälliköt, seurasihteerit tai vastaavat seuran palkatut työntekijät, jotka työskentelevät seuran ja sen jäsenten hyväksi. Klikkaa itsesi mukaan myös ESLUn Tj-klubilaisten FB-ryhmään. Ryhmässä voi jatkaa yhteistä keskustelua klubitapaamisten välillä.

Lisätietoja: seuratoiminnan kehittäjä Kari Ekman, puh. 050 407 7119


Ilmoittautuja sitoutuu noudattamaan ESLUn ilmoittautumis- ja peruutusehtoja. Tutustu ehtoihin.

Huomaathan, että ilmoittautumislomakkeen tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.