Ajankohta

Torstai 9.5.2019 klo 09:00 - 11:00

Paikka

Mäkelän koulu, Hattulantie 2, 00550 Helsinki

Hinta

35 €

Järjestäjä

Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, ESLU← Takaisin

Tervetuloa inspiroitumaan liikuntaneuvojien verkostotapaamiseen torstaina 9.5.2019 klo 9.00–11.00.

Liikuntaneuvojien verkostotapaamisten ideana on vuorovaikutus ja kokemusten vaihto kollegoiden kesken. Toukokuun tilaisuudessa tuemme osallistujia myös henkilökohtaisesti kohti kokonaisvaltaista kehitystä, kasvua ja tasapainoa coachingin keinoin. Keskustelua on virittämässä Taina Liukkonen työhyvinvointikonsultti, HUS:sta. Lisäksi kuulemme ajankohtaisinfon liikuntaneuvonnan uusimmista tuulista ja opimme toisiltamme.
 

Koulutuksen teemat

  • Coaching - voimavara liikuntaneuvonnassa
  • Ajankohtaisinfo
  • Verkostoituminen ja toisilta oppiminen
     

Tilaisuus on suunnattu erityisesti kunnallisella sektorilla toimiville, mutta on avoin myös yksityisen ja järjestösektorin liikuntaneuvojille, joiden työnkuvaan sisältyy yksilöllinen ja prosessinomainen liikunta- ja elintapaneuvonta, joka tähtää pysyviin elintapamuutoksiin niin liikunnan, ravitsemuksen kuin muidenkin elämänlaatuun vaikuttavien tekijöiden osalta.
 

Tilaisuuden hinta on 35 €.


Lisätietoja: ESLUn aikuis- ja terveysliikunnan kehittäjä Merja Palkama, merja.palkama@eslu.fi, puh. 040 595 4195
 


ESLUn tietosuojaseloste lyhyesti

• Ilmoittautumislomakkeella annettuja tietoja käytetään henkilötietojen ajantasaiseen hallintaan ennen tilaisuutta, sen aikana ja sen jälkeen sekä tietojen ylläpitoon, kehittämiseen ja kohdennettuun markkinointiin.
• Henkilötietojen käsittely perustuu markkinoinnin, kuvien käytön ja mahdollisen osallistujalistan jakamisen osalta suostumukseen. Rekisteröidyllä on koska tahansa oikeus vastustaa tietojensa käsittelyä edellä mainittuihin tarkoituksiin.
• Tarpeellisia osallistujatietoja luovutetaan kouluttajille, tilaajille sekä tapahtuman järjestämisen kannalta oleellisille tahoille (esim. erityisruokavaliot).
• Osallistujien henkilötietoja säilytetään max. 10 vuotta viimeisimmän osallistumisen jälkeen. Suostumukseen perustuvat tiedot säilytetään, kunnes suostumus peruutetaan.
• Osallistumista ei vastaanoteta ilman pakollisten tietojen luovuttamista.

Tutustu ESLUn tietosuojaselosteeseen kokonaisuudessaan tästä.


Ilmoittautuja sitoutuu noudattamaan ESLUn ilmoittautumis- ja peruutusehtoja.

Huomaathan, että ilmoittautumislomakkeen tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.