Ajankohta

Tiistai 10.9.2019 klo 17:30 - 19:00

Paikka

Sporttitalo, Valimotie 10, 00380 Helsinki

Järjestäjä

Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, ESLU
← Takaisin

Koulutuksen oppimistavoitteet
 

  • Osallistujalla on käsitys siitä, kuinka eri tavoin seurassa/yhdistyksessä/kerhossa tms. voidaan huomioida vammaisten liikkujien osallistumismahdollisuudet (erillinen erityisryhmä tai osaksi seuran olemassa olevia ryhmiä).

  • Osallistuja tietää, millaisia asioita on hyvä huomioida erityisryhmää suunniteltaessa ja otettaessa vammaisia liikkujia mukaan seuran/yhdistyksen/kerhon toimintaan.

  • Osallistujalla on käsitys siitä, millaisia erilaisia yhteistyömahdollisuuksia kannattaa pohtia ja mitä tukipalveluita toiminnan mahdollistamiseksi on tarjolla.

  • Osallistuja laatii konkreettisen ensi askeleiden suunnitelman seuransa tms. toiminnan ovien avaamisesta myös liikkujille, joilla on erityisen tuen tarve.


Kouluttajana toimii Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry:n lasten ja nuorten liikunnan suunnittelija Nina Peltonen.


Tilaisuus on ilmainen, mutta peruutuksesta tulee ilmoittaa. Peruuttamattomista ilmoittautumisista veloitamme 20 € per osallistuja.

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella viimeistään 9.9.2019.


Tilaisuuden jälkeen suosittelemme käymään myös Liikuntaa kaikille – pelit ja leikit tutuksi -koulutuksen, josta saat käytännön ideoita matalan kynnyksen liikuntatoimintaan.

Lisätietoja: koulutusassistentti Isa Laakso, isa.laakso@eslu.fi, puh. 040 450 1950


Huomaathan, että ilmoittautumislomakkeen tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.